Ιβάνα Κνολ: Έκανε το... άλμα στο NBA (pics)
i

Κνολ/©Twitter

Ιβάνα Κνολ: Έκανε το... άλμα στο NBA (pics)

Ανδρέας Σερεβέτας • 10:57 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Η καλλονή από την Κροατία προσθέτει θέαμα και ομορφιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Μετά από το εντυπωσιακό της πέρασμα από τα γήπεδα του Κατάρ, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φαίνεται πως άνοιξε η όρεξη της Ιβάνα Κνολ για τα σπορ. Ήθελε φυσικά να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο. Έτσι ήταν μονόδρομος η απόφαση να εμφανίζεται πλέον στα γήπεδα του NBA καθώς το Champions League επαναρχίζει τον Φεβρουάριο. 

Η Ιβάνα φρόντισε αμέσως να δείξει το δυνατό της σημείο, μόλις βρέθηκε δίπλα στο παρκέ. Φόρεσε την φανέλα των Μαϊάμι Χιτ και τράβηξε τα βλέμματα των οπαδών. Μετά άλλαξε θέση όχι όμως πόζα. 

Αγαπημένος της παίκτης από την ομάδα είναι φυσικά ο Τζίμι Μπάτλερ. Η Ιβάνα συνεχίζει την περιοδεία της στο Μαϊάμι, όπου πρωταγωνιστεί και στη νυχτερινή διασκέδαση. 

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραμείνει στις H.Π.Α μέχρι το Super Bowl, που θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου στην Αριζόνα. Πέρσι βρέθηκε στον τελικό του American Football.  

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιβάνα έλαμψε στο NBA. Την περσινή σεζόν πήγε να θαυμάσει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούμπο στον αγώνα των Μπακς με τους Κλίπερς. 

Η Ιβάνα είναι πλέον παντού και ανεβάζει καθημερινά τον αριθμό των followers στα social media. Αποδεικνύει ότι σε αυτό το «σπορ» παίζει μεγάλη μπάλα...