Ιβάνα Κνολ: Ισχυρίζεται ότι ποδοσφαιριστές του Μουντιάλ της έστελναν μηνύματα στο instagram
i

Κνολ/©Twitter

Ιβάνα Κνολ: Ισχυρίζεται ότι ποδοσφαιριστές του Μουντιάλ της έστελναν μηνύματα στο instagram

Ανδρέας Σερεβέτας • 14:51 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Η πρώην Μις Κροατία εξακολουθεί να αναστατώνει με τις αναρτήσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η Ιβάνα Κνολ έκλεψε την παράσταση στο Μουντιάλ. Με τις εμφανίσεις της στις εξέδρες των γηπέδων και τις βόλτες στη Ντόχα. Δεν πέρασε ημέρα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου που να μην τράβηξε το ενδιαφέρον με τις φωτογραφήσεις και τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως σήμερα προχώρησε σε αποκαλύψεις. 

Το 30χρονο μοντέλο, που γεννήθηκε στη Γερμανία, έδωσε συνέντευξη στο Barstool Sports και είπε: «Θυμάμαι μερικούς παίκτες να στέλνουν μηνύματα. Να με ρωτούν πως είμαι και... μπλα μπλα μπλα. Κάποιοι μάλιστα ζήτησαν συγγνώμη που η ομάδα τους νίκησε την Κροατία.» Η Κνολ δεν ήθελε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν ξεκαθάρισε πότε οι ομάδες αυτές τα κατάφεραν στο Κατάρ απέναντι στην ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς.   

Αυτή την εβδομάδα η Κνολ διασκέδασε σε πάρτι που διοργάνωσε ο ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Βρήκε την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφία με τον σούπερ σταρ της ραπ Ντρέικ.

Ο αριθμός των ακολούθων της στο Instagram αυτή τη στιγμή είναι 3,6 εκατομμύρια. Πριν από Μουντιάλ ο αντίστοιχος ήταν περίπου 700.000. Είπε ότι 2022 ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής της. Λογικό αφού έγινε παγκοσμίως γνωστό. Για το 2023 υπόσχεται αρκετή... δράση. Το ευχόμαστε...