Η Σάρλοτ δέχεται προσφορές για τον τραυματία Κέλι Ούμπρε
i

Κέλι Ούμπρε / © Twitter @KELLYOUBREJR

Η Σάρλοτ δέχεται προσφορές για τον τραυματία Κέλι Ούμπρε

Γιώργος Γαβριλάκης 13:13 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:06 - 08.01.2023

Ο 27χρονος φόργουορντ είναι τραυματίας και όταν επιστρέψει (σε τουλάχιστον ένα μήνα) ίσως να μην φοράει τη φανέλα των Χόρνετς. Οι Καβαλίερς, οι Σανς, αλλά κυρίως οι Ράπτορς σκέφτονται να κινηθούν προς το μέρος του.

O Κέλι Ούμπρε πριν από λίγες ώρες βρήκε από το χειρουργείο εκεί όπου… διόρθωσε το πρόβλημα που είχε εμφανιστεί σε τένοντα του αριστερού του χεριού. Έχει ήδη ξεκινήσει την αποθεραπεία του και θα απουσιάσει από τους αγώνες των Σάρλοτ Χόρνετς για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα. Το ερώτημα είναι αν θα βρίσκεται στη Σάρλοτ, όταν είναι σε θέση να επιστρέψει στο παρκέ. 

Ο 27χρονος φόργουορντ, με τους 20,2 πόντους μέσο όρο φέτος, βρίσκεται στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος να διαπραγματευτεί συμφωνία με όποια ομάδα ο ίδιος επιθυμεί και έτσι η Σάρλοτ μπαίνει στην διαδικασία να σκεφτεί το ενδεχόμενο ανταλλαγής του τώρα που παρά τον τραυματισμό του η αγοραστική του αξία είναι αρκετά μεγάλη. 

Το Κλίβελαντ και το Φοίνιξ που ασχολούνται και με τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς των Ντιτρόιτ Πίστονς μελετούν το υλικό που έχουν στα χέρια του και ενδεχομένως θα έπειθε τις Σφήκες να παραχωρήσουν τον Ούμπρε. 

Πέραν των δύο και το Τορόντο σκέφτεται να κινηθεί προς τη μεριά του. Για τους Ράπτορς ο βασικός πόιντ γκαρντ Φρεντ ΒανΒλιτ (18,8 πόντοι, 6,2 ασίστ) αρνήθηκε επέκταση του συμβολαίου του και το καλοκαίρι μένει επίσης ελεύθερος. Αυτό ίσως αναγκάσει τους Καναδούς να σκεφτούν την πρόωρη αποχώρησή του, αλλά η θέση και η φύση του παιχνιδιού του -λόγω της παρουσίας των ΛαΜέλο Μπολ και Τέρι Ροζίερ- δεν ταιριάζει στη Σάρλοτ. 

Αν όμως, οι Καναδοί αποφασίσουν να δώσουν τον Γκάρι Τρεντ, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ή κάποιον φόργουορντ/σέντερ (Πρίσιους Ατσιούα ή Κρις Μπουσέρ) που τόσο ανάγκη έχει η Σάρλοτ τότε δεν αποκλείεται οι σκέψεις να σοβαρέψουν.