Στο χειρουργείο ο Κέλι Ούμπρε των Σάρλοτ Χόρνετς, εκτός για 4-6 εβδομάδες
i

Κέλι Ούμπρε / © twitter @KELLYOUBREJR

Στο χειρουργείο ο Κέλι Ούμπρε των Σάρλοτ Χόρνετς, εκτός για 4-6 εβδομάδες

Το πρόβλημα του 28χρονου σταρ στο χέρι χρειάζεται επέμβαση και η Σάρλοτ χάνει τον δεύτερο σκόρερ της (20,2 πόντοι) για τουλάχιστον ένα μήνα.

Όλες οι Σφήκες μαζεμένες στο ίδιο γήπεδο δεν έχουν βρεθεί ακόμα. Μία απουσιάζει ο Τέρι Ροζίερ, μία ο Γκόρντον Χέιγουορντ, ο ΛαΜέλο Μπολ έχει παίξει στα 14 από τα 38 παιχνίδια των Σάρλοτ Χόρνετς, τώρα τραυματίστηκε και ο Κέλι Ούμπρε.

Πάνω που επέστρεψαν οι υπόλοιποι, εγκαταλείπει ο 28χρονος φόργουορντ και μάλιστα για να διορθωθεί το πρόβλημα που έχει σε σύνδεσμο του χεριού του, θα πρέπει να χειρουργηθεί. 

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες όπως ενημέρωσε η ομάδα και το κενό που αφήνει είναι μεγάλο. 

Οι Χόρνετς που στο ξεκίνημα της σεζόν έχουν χάσει πολύ έδαφος στη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στα play off, τώρα θα πρέπει με κάποιο… μαγικό τρόπο να καλύψουν τους 20,2 πόντους και τα 5,1 ριμπάουντ που προσφέρει φέτος ο Ούμπρε. 

Κάνει καταπληκτική σεζόν, που παρεμπιπτόντως είναι και η τελευταία του συμβολαίου του, είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, αφού μόνο ο Μπολ έχει περισσότερους (23,7) και το καλοκαίρι αναμένεται να είναι από τα «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής αγοράς των ελεύθερων παικτών. 

Tags: