Το ρεπό των Εμπαπέ και Χακίμι είχε... NBA (vid)
i

Εμπαπέ και Χακίμι / © Intime

Το ρεπό των Εμπαπέ και Χακίμι είχε... NBA (vid)

Sportal newsroom 16:55 - 03.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:57 - 03.01.2023

Κιλιάν Εμπαπέ και Ασράφ Χακίμι εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό που είχαν από την Παρί Σεν Ζερμέν και ταξίδεψαν στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσουν ματς NBA.

Άλλοι στο ρεπό τους επιλέγουν να κάτσουν σπίτι για «Netflix and chill», άλλοι πάλι προτιμούν να πάνε για έναν καφέ με την παρέα τους, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που αρέσκονται στα ξενύχτια. 

Εμπαπέ για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Δεν θα σπαταλήσω ενέργεια σε τέτοια μάταια πράγματα» (vid)
LIGUE 1

09:06 - 29.12.2022

Εμπαπέ για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Δεν θα σπαταλήσω ενέργεια σε τέτοια μάταια πράγματα» (vid)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε για πρώτη φορά για τον χαμένο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, τον Λιονέλ Μέσι αλλά για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ξεχωριστή κατηγορία από τις προαναφερθείσες αποτελούν οι Κιλιάν Εμπαπέ και Ασράφ Χακίμι, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ημέρα ξεκούρασης τους για να... ταξιδέψουν στις ΗΠΑ. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν, πιο αναλυτικά, μία μέρα μετά την ήττα από τη Λανς, μίσθωσαν ιδιωτικό τζετ και πήγαν στο Μπρούκλιν, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των Νετς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Μάλιστα, οι ίδιοι δεν αρκέστηκαν σε απλή επίσκεψη στις κερκίδες. Αφενός, εκμεταλλεύτηκαν λίγο τη... δόξα τους και φωτογραφήθηκαν με τον αστέρα των γηπεδούχων, Κέβιν Ντουράντ, ενώ αφετέρου επισκέφθηκαν και τα αποδυτήρια για να συγχαρούν τους παίκτες για τη νίκη με 139-109. Ο Εμπαπέ και ο Χακίμι είναι πολύ καλοί φίλοι και περνάνε συνεχώς χρόνο παρέα. Οι δύο τους κάθονται πάντοτε δίπλα-δίπλα στα αεροπορικά ταξίδια των «Πρωτευουσιάνων», παίζουν βιντεοπαιχνίδια συνεχώς και κανονίζουν να περνούν παρέα τις διακοπές τους.