Εμπαπέ για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Δεν θα σπαταλήσω ενέργεια σε τέτοια μάταια πράγματα» (vid)
i

Κιλιάν Εμπαπέ/PrtScr

Εμπαπέ για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Δεν θα σπαταλήσω ενέργεια σε τέτοια μάταια πράγματα» (vid)

Κώστας Τόπας 09:06 - 29.12.2022

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε για πρώτη φορά για τον χαμένο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, τον Λιονέλ Μέσι αλλά για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ο σωτήρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ χάρισε το πολυπόθητο τρίποντο στην ομάδα του κόντρα στο Στρασβούρο, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Με αυτόν τον τρόπο οι Παριζιάνοι παρέμειναν στην κορυφή και στο +8 από τη Λανς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε για πρώτη φορά στις κάμερες για τον χαμένο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τον Λιονέλ Μέσι αλλά και για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες.

«Προσωπικά, δεν θα χωνέψω ποτέ. Ο σύλλογός μου δεν ευθύνεται για αυτήν την αποτυχία, προσπαθώ να επιστρέψω με την πιο θετική ενέργεια. Προσπάθησα να φέρω δυναμική στην ομάδα μου, να επιστρέψει με νίκη και να συνεχίσουμε αήττητοι Ήταν μια παρένθεση του Μουντιάλ, ο σύλλογος δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

Μίλησα λίγο με τον Μέσι μετά τον τελικό. Τον συγχαρώ γιατί το ήθελε όλη του τη ζωή. Οπως κι εγώ, αλλά απέτυχα και πρέπει να είσαι πάντα καλός αθλητής. Οι πανηγυρισμοί του Εμιλιάνο Μαρτίνες; Δεν είναι το πρόβλημά μου. Δεν θα σπαταλήσω ενέργεια σε τέτοια μάταια πράγματα. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου. Περιμένουμε να επιστρέψει ο Λέο για να κερδίζουμε παιχνίδια και βάζουμε γκολ», ανέφερε ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου (8) και της Ligue 1 (13).