Επιστρέφει και ανανεώνει με την Παρί ο Μέσι
i

Ο Λιονέλ Μέσι/©Intime

Επιστρέφει και ανανεώνει με την Παρί ο Μέσι

Sportal newsroom 12:48 - 03.01.2023

Μετά τις διακοπές, που ακολούθησαν την κατάκτηση του Μουντιάλ, ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει στις προπονήσεις της Παρί και άμεσα υπογράφει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η ξεκούραση του… πολεμιστή ολοκληρώθηκε και ο Λιονέλ Μέσι είναι έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οπως αναφέρει η «Equipe», ο Αργεντινός σούπερ σταρ, σήμερα αναμένεται να προπονηθεί στο «Camp des Loges» για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Ο Γκαλτιέ απάντησε στους φόβους για οργισμένη υποδοχή του Μέσι από τους οπαδούς της Παρί
LIGUE 1

15:48 - 02.01.2023

Ο Γκαλτιέ απάντησε στους φόβους για οργισμένη υποδοχή του Μέσι από τους οπαδούς της Παρί

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ είναι πεπεισμένος ότι ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Λιονέλ Μέσι θα έχει καλή υποδοχή από τους οπαδούς, όταν επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Στον Μέσι είχε δοθεί άδεια, έπειτα από τη νίκη της Αργεντινής στον τελικό με τη Γαλλία και στην πρώτη μέρα της επιστροφής του αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικό τσεκ ρουτίνας και να προπονηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς.

Παράλληλα, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να κλείσει και τυπικά το ζήτημα της επέκτασης της συνεργασίας του με τους Παριζιάνους. Στον Μέσι είχε γίνει πρόταση για ανανέωση από το καλοκαίρι, με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου να του δείχνουν πως εκτιμούν όσα έχει προσφέρει ως τώρα. Οι δυο πλευρές είχαν συνομιλίες και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και υπήρξε προφορική συμφωνία.

Τώρα, έφτασε η ώρα να επισημοποιθεί η επέκταση της συνεργασίας τους ως το καλοκαίρι το 2024, κάτι που όπως αναφέρει η «Marca» θα συμβεί ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.