Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για το NBA
i

Ντόρσεϊ / © Intime

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για το NBA

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:31 - 02.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 02.01.2023

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει σκοπό να περιμένει ακόμα λίγο, προκειμένου να βρει μια ακόμα ευκαιρία στο NBA.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζει να έχει στο μυαλό του το  NBA! Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας γκαρντ έχει σκοπό να περιμένει ακόμα λίγο, προκειμένου να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να βρει μια ευκαιρία στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Συγκεκριμένα, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σκοπεύει να περιμένει μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, όταν και θα ξεκινήσουν οι ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν παίκτες με 10ήμερα συμβόλαια. 

Ο Ντόρσεϊ περιμένει τις πιθανές εγγυημένες προσφορές από το ΝΒΑ, πριν πάρει το αεροπλάνο για την Ευρώπη
EUROLEAGUE

00:24 - 29.12.2022

Ο Ντόρσεϊ περιμένει τις πιθανές εγγυημένες προσφορές από το ΝΒΑ, πριν πάρει το αεροπλάνο για την Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός στην περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ κινήθηκε αμέσως, ο 27χρονος πλέον είναι ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και πριν αποφασίσει θέλει να... ρίξει μια ματιά στην ελεύθερη αγορά του ΝΒΑ. Το 47% στα τρίποντα στη G-League είναι δυνατό χαρτί!

Μέσα από αυτό, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θέλει να κάνει μια ακόμα προσπάθεια να βρει την ευκαιρία που ψάχνει, προκειμένου να αποδείξει ότι ανήκει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αλλά και να δείξει στους Μάβερικς πως η συμπεριφορά τους απέναντί του, ήταν τουλάχιστον λάθος. 

Με τους Τέξας Λέτζεντς μέτρησε 24,4 πόντους-4,9 ριμπάουντ-2,3 ασίστ σε 17 ματς, ενώ στο ΝΒΑ αγωνίστηκε μία φορά με το Ντάλας.

Θυμίζουμε ότι ο Ντόρσεϊ έκανε μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, μετρώντας 12,8 πόντους-2,3 ριμπάουντ-2 ασίστ σε 38 ματς.