Ο Αντετοκούνμπο αισθάνεται «σαν τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη»
i

© Twitter @Bucks

Ο Αντετοκούνμπο αισθάνεται «σαν τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:28 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 08.01.2023

Το Μιλγουόκι έχει βιώσει μαζεμένες ήττες και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πως κάθε φορά που χάνει εκνευρίζεται σαν το διάσημο πρωταγωνιστή cartoon. Ξέρει όμως πως τώρα που επέστρεψε ο Χόλιντεϊ και επανεμφανίζεται ο Μίντλετον όλα θα βελτιωθούν.

Οι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την ήττα από τη Σάρλοτ και την… τραγική εμφάνιση το πρόγραμμα τους έδωσε δύο μέρες ρεπό. 

Μπαίνουν ξανά στη μάχη τα ξημερώματα της Τρίτης (10/1, 02.30 ώρα Ελλάδας) με το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη για να αντιμετωπίσουν τους Νικς. 

Στις χαλαρές μέρες των ρεπό, ο Αντετοκούνμπο πρόλαβε να κάνει την αυτοκριτική του για μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας του, για την βαριά ομαδική ήττα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα έβαψε μαύρα. 

NBA Τop 10: Δεν ήταν αεροπλάνο, ήταν ο Λάουρι Μάρκανεν
NBA

10:55 - 08.01.2023

NBA Τop 10: Δεν ήταν αεροπλάνο, ήταν ο Λάουρι Μάρκανεν

Ο Φινλανδός φόργουορντ των Γιούτα Τζαζ με υπέροχο κάρφωμα μπροστά στον Νίκολα Βούτσεβιτς των Σικάγο Μπουλς κατέκτησε την κορυφή του θεάματος. Δείτε τις 10 καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια που έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής (8/1).

Αντιλαμβάνεται ότι η σεζόν είναι μεγάλη και δεν υπάρχει λόγος να βασανίζει το μυαλό του. Βέβαια η αλήθεια είναι πως μετά τα άσχημα αποτελέσματα «αισθάνομαι σαν τον Μπομπ Σφουγγαράκη στο επεισόδιο που μπαίνει ο ίδιος στο μυαλό του και από τα νεύρα του αρχίζει και καίει ό,τι βρει μπροστά του», είπε ο «Greek Freak» πριν αναλογιστεί με αισιοδοξία το μέλλον της ομάδας του: «Δεν χρειάζεται πανικός. Είμαστε στη δεύτερη θέση της Ανατολής. Ο Τζρου (Χόλιντεϊ) είναι ξανά μαζί μας, ο Κρις (Μίντλετον) έρχεται και όταν προσαρμοστούμε όλοι μαζί, τα πράγματα θα βελτιωθούν».