Ο Μουράτος αποχώρησε από την προετοιμασία της Αρμάνι και πάει στον Απόλλωνα

Ο Μουράτος αποχώρησε από την προετοιμασία της Αρμάνι και πάει στον Απόλλωνα

Sportal newsroom 18:58 - 08.09.2023

Ο Βασίλης Μουράτος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Αρμάνι και επιστρέφει στην Αθήνα για να υπογράψει με τον Απόλλωνα Πάτρας

Από το Μιλάνο στην Πάτρα θα βρεθεί ο Βασίλης Μουράτος, καθώς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με την Αρμάνι και επιστρέφει στην Αθήνα, ώστε να πάει στον Απόλλωνα!

Ο διεθνής γκαρντ συμμετείχε το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της Ιταλικής ομάδας, όμως γυρίζει πλέον στην Ελλάδα, καθώς τη θέση του πήρε ο νεαρός γκαρντ Σαμουέλε Μίκολι, ο οποίος πρόσφατα συμμετείχε με την εθνική ομάδα της Ιταλίας στο Ευρωμπάσκετ U18.

Ο Βασίλης Μουράτος με την επιστροφή του στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί το συντομότερο στην Πάτρα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα τα επόμενα 24ωρα και να ανακοινωθεί από την ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Ο δυναμικός γκαρντ είχε αρκετές προτάσεις το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν προχώρησαν για διαφόρους λόγους. Ο Απόλλωνας που θέλει να ενισχύσει την περιφέρεια μπήκε στις συζητήσεις και φαίνεται ότι τον έχει κερδίσει, προκειμένου τη νέα σεζόν να αγωνιστεί στην ομάδα της Πάτρας.