Σενάριο για επιστροφή Ιβάνοβιτς στη Μπασκόνια!

Ντούσκο Ιβάνοβιτς

i

Ντούσκο Ιβάνοβιτς / © Intime

Σενάριο για επιστροφή Ιβάνοβιτς στη Μπασκόνια!

Sportal newsroom 00:17 - 22.10.2023

Οι Σέρβοι θεωρούν ότι η αναμέτρηση της Μπασκόνια με την Μάλαγα για το πρωτάθλημα θα καθορίσει το μέλλον του Χοάν Πεναρόγια και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Ιβάνοβιτς

Στη... γωνία την Μπασκόνια περιμένει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία! Ο Μαυροβούνιος τεχνικός που δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από τον Ερυθρό Αστέρα, φαίνεται πως είναι έτοιμος για να επιστρέψει εκεί όπου αισθάνεται σαν στο σπίτι του, στη Βιτόρια.

Η Μπασκόνια έχει μια νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στην Euroleague και η ατμόσφαιρα είναι ήδη πολύ βαριά για τον Χοάν Πεναρόγια, ο οποίος βρίσκεται σε πίεση. 

Τα αποτελέσματα ως γνωστόν είναι εκείνα που καθορίζουν το μέλλον ενός προπονητή και τα Μέσα Ενημέρωσης της Βιτόρια θεωρούν ότι το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (22/10) για το πρωτάθλημα με την Μάλαγα θα καθορίσει το μέλλον της συνεργασίας με τον κόουτς.

Εφόσον κερδίσει θα πάρει βαθιά ανάσα, εάν όμως ηττηθεί φαίνεται πως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι έτοιμος να αναλάβει την ομάδα, καθώς πλέον αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα και είναι ο προπονητής με τον οποίο η Μπασκόνια έχει φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα ιστορικά στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στην Euroleague.