Αποκάλυψη: Το Μαρούσι παίρνει τον Αϊζάια Μπρίσκο

Αϊζάια Μπρίσκο

Αποκάλυψη: Το Μαρούσι παίρνει τον Αϊζάια Μπρίσκο

Χρήστος Τσάλτας 12:35 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 25.09.2023

Ενίσχυση για το Μαρούσι ενόψει της νέας σεζόν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal έκανε δικό του τον Αϊζάια Μπρίσκο.

Ο σχεδιασμός του Αμαρουσίου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενόψει της μεγάλης επιστροφής της ομάδας των βορείων προαστίων στην Basket League. Στο κλειστό του Αγίου Θωμά οι διεργασίες για το «χτίσιμο» του ρόστερ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Μετά την αποχώρηση του Στέφαν Ουγκοτσούκου, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία του, στο Μαρούσι βγήκαν στην αγορά για να βρουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του. Και ο παίκτης αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Αϊζάια Μπρίσκο.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε deal ενόψει της νέας σεζόν, με τον 27χρονο άσο, που είναι απόφοιτος του Κεντάκι, στο οποίο αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Τζον Καλιπάρι, να πλαισιώνει τον Στέφαν Πένο στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας τη νέα σεζόν.

Το deal έχει κλείσει για τη νέα σεζόν, με τον Αμερικανό γκαρντ που έχει θητεία και στο ΝΒΑ, με τους Ορλάντο Μάτζικ τη σεζόν 2018-19, να είναι το νέο μεταγραφικό απ΄κτημα της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο Μπρίστκο είναι παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα, ενώ την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην Ιταλία, για λογαριασμό της Ούντινε, μετρώντας 19,3 πόντους και 4,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.