Ανεβάζει στροφές ο Ραντούλιτσα στο Μαρούσι!

Μίρο Ραντούλιτσα

i

© Intime

Ανεβάζει στροφές ο Ραντούλιτσα στο Μαρούσι!

Γιάννης Πάλλας 17:13 - 20.09.2023

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δεν ακολούθησε την ομάδα στη Μύκονο και κάνει ατομικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος άμεσα

Την ώρα που το Μαρούσι βρίσκεται στη Μύκονο για δυο φιλικά παιχνίδια ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα παρέμεινε στην Αθήνα, προκειμένου να ακολουθήσει ένα ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να είναι έτοιμος για τα επίσημα παιχνίδια.

Ο έμπειρος Σέρβος σέντερ προπονείται εντατικά και με την επιστροφή της ομάδας από τη Μύκονο αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Σκαραφίγκα.

Στο μεταξύ, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μίλησε στο «Sport Klub» για την παρουσία του στον Ερυθρό Αστέρα, όπου δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του (είχε 3.5 πόντους μέσο όρο σε 5 παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε).

«Ήταν μία ενδιαφέρουσα σεζόν. Μαζί με τον προπονητή καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι θα έπρεπε να με έχει ενημερώσει πιο νωρίς ότι δεν θα ήμουν στην ομάδα, ώστε να ψάξω να βρω νέα ομάδα. Λυπάμαι που δεν πήρα τη μεγάλη ευκαιρία. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να την είχα εκμεταλλευθεί.

Ωστόσο ο προπονητής είχε καλή φιλοσοφία και τον σέβομαι πολύ. Τόσο ως προπονητής, όσο και ως άνθρωπος, αποτελούσε, αναμφίβολα, μία πατρική φιγούρα. Ο λόγος και οι απόψεις του είναι σεβαστές» υποστήριξε ο 35χρονος σέντερ αναφερόμενος στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Σλούκας για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό - «Ήταν εύκολη απόφαση και είμαι περήφανος - Υπέροχη η συνεργασία με τον Αταμάν»
EUROLEAGUE

16:33 - 20.09.2023

Ο Σλούκας για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό - «Ήταν εύκολη απόφαση και είμαι περήφανος - Υπέροχη η συνεργασία με τον Αταμάν»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε σε σερβικό κανάλι για τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και αποθέωσε τον Εργκίν Αταμάν και τη συνεργασία που έχουν έως τώρα.

Και συμπλήρωσε: «Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και περισσότερο, τουλάχιστον σε αυτή την ηλικία. Δεν νομίζω ότι είχα την ευκαιρία που άξιζα, βάσει και των όσων έχω καταφέρει. Δεν στενοχωριέμαι για την παρουσία μου στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά για το ότι δεν κατάφερα να δείξω περισσότερα. Δεν πήγα εκεί για να ολοκληρώσω την καριέρα μου. Ειδικά όχι με αυτόν τον τρόπο. Είναι πολύ ηλίθιο για κάποιον ο οποίος έπαιζε πάντα σε κορυφαίο επίπεδο να κάθεται στον πάγκο, επειδή κάποιος δεν του έδωσε την ευκαιρία».