Με 14 παίκτες ο Ολυμπιακός στην Κύπρο

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

Γιώργος Μπαρτζώκας / Intime

Με 14 παίκτες ο Ολυμπιακός στην Κύπρο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:39 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 20.09.2023

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει με 14 παίκτες στην Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», με μόνο τον Παναγιώτη Τσάμη να μένει εκτός αποστολής.

Ευχάριστα τα νέα για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει 14 παίκτες μαζί του στην Κύπρο για το φιλικό τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Συγκεκριμένα την αποστολή θα ακολουθήσουν οι Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τζορτζ Πάπας, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Λουκ Σίκμα, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιώργος Τανούλης και Βενιαμίν Αμπόσι

Αϊζάια Κάνααν © Intime

Οι τραυματίες Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος και Σακίλ ΜακΚίσικ δείχνουν βελτίωση και θα ακολουθήσουν κανονικά την αποστολή, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ακόμα το αν θα αγωνιστούν ή όχι. 

Ο Μουστάφα Φαλ, όπως είπαμε και την Τρίτη (19/9) έχει μπει κανονικά σε ρυθμούς προπόνησης, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και εκείνος ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της συνέχειας, κάτι που χαροποιεί ιδιαιτέρως τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του. 

Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για την Κύπρο την Πέμπτη (21/9) και την Παρασκευή (22/9) θα αντιμετωπίσει την Ζάλγκιρις Κάουνας, παιχνίδι που θα είναι και το πρώτο του φετινό φιλικό με 4 δεκάλεπτα, ενώ το Σάββατο (23/9) θα παίξει κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

17:28 - 19.09.2023

Απολαυστικός Ραζνάτοβιτς στο Sportal: «Εγώ είχα πείσει τον Σπανούλη για τον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να πάω πιο πάνω από το Χίλτον»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal.gr! Ο σπουδαίος ατζέντης μίλησε στην κάμερα του Euroleague Greece και τα είπε ΟΛΑ! Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Παρτίζαν, ο Γιόκιτς και πολλά ακόμα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί!