Αποκαλυπτικός Ραζνάτοβιτς: «Όποια μεταγραφή κι αν συμβεί, καμία δεν πλησιάζει του Σπανούλη το 2010 - Πόσο κράτησαν οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό»

Βασίλης Σπανούλης

i

Βασίλης Σπανούλης/©Intime

Αποκαλυπτικός Ραζνάτοβιτς: «Όποια μεταγραφή κι αν συμβεί, καμία δεν πλησιάζει του Σπανούλη το 2010 - Πόσο κράτησαν οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:34 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 20.09.2023

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς εξιστόρησε όλο το χρονικό της τεράστιας μεταγραφής του Βασίλη Σπανούλη το 2010, όταν ο «Kill Bill» άλλαξε τις ισορροπίες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, μετακομίζοντας από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς είπε ΠΟΛΛΑ στην μεγάλη συνέντευξή του στο Sportal και ο Βασίλης Σπανούλης (προφανώς) ήταν ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης.

Ο Σέρβος μίλησε για τις αναμνήσεις του από το 2010, όταν ο «Kill Bill» πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να μετακομίσει νοτιότερα, στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Το θάρρος που χρειάστηκε ο Βασίλης Σπανούλης για να πάρει αυτή την απόφαση, που σήμερα είναι πιο εύκολη στα μάτια του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τα πήγαινε - έλα που έκανε ο ίδιος από το Βελιγράδι στην Αθήνα, η διάρκεια των διαπραγματεύσεων, αλλά και η ξεχωριστή θέση που έχει στην καριέρα του αυτή η μεταγραφή.

«Ήταν πραγματικά δύσκολο. Η απόφαση να το κάνεις θέλει θάρρος. Δεν είναι όπως σήμερα. Σήμερα είναι και πάλι δύσκολο, αλλά δεν πλησιάζει καν το πώς ήταν το 2010. Περίμενα πως μόλις δείχναμε πως θέλουμε να πάμε στον Ολυμπιακό, θα γινόντουσαν όλα γρήγορα. Γιατί ήταν κάτι που πίστευα πως θα άλλαζε το ευρωπαϊκό μπάσκετ και είδαμε μετά το άλλαξε. Αλλά για κάποιο λόγο δεν ήταν τόσο γρήγοροι. Πήρε 5 ή 6 εβδομάδες ερχόμουν Πέμπτη πρωί και Πέμπτη βράδυ γυρνούσα πίσω στο Βελιγράδι. Στο τέλος βρήκαμε λύση και ο Μπίλι πήγε. Είναι μια σπουδαία στιγμή για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλά και η νούμερο 1 στιγμή της καριέρας μου ως ατζέντης. Ό,τι και να κάνω τα επόμενα χρόνια, δεν θα το αλλάξει αυτό. Θα μείνει για πάντα η νούμερ 1 στιγμή της καριέρας μου», είπε.

17:28 - 19.09.2023

Απολαυστικός Ραζνάτοβιτς στο Sportal: «Εγώ είχα πείσει τον Σπανούλη για τον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να πάω πιο πάνω από το Χίλτον»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal.gr! Ο σπουδαίος ατζέντης μίλησε στην κάμερα του Euroleague Greece και τα είπε ΟΛΑ! Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Παρτίζαν, ο Γιόκιτς και πολλά ακόμα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί!