Το συγκλονιστικότερο τηλεφώνημα της καριέρας του Σπανούλη: «Μίσκο, σε παρακαλώ αν με αγαπάς γλίτωσέ με από εδώ» (vid)

Το συγκλονιστικότερο τηλεφώνημα της καριέρας του Σπανούλη: «Μίσκο, σε παρακαλώ αν με αγαπάς γλίτωσέ με από εδώ» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:02 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 20.09.2023

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε στο Sportal.gr το τηλεφώνημα που του έκανε ο Βασίλης Σπανούλης, όταν έπαιζε στο NBA και τους Χιούστον Ρόκετς.

Τη δυσκολότερη στιγμή της συνεργασίας του με τον Βασίλη Σπανούλη αποκάλυψε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο Σέρβος ατζέντης μίλησε στο Sportal.gr και αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη συνεργασία του με τον «V-Span» και όχι μόνο.

Σε ένα σημείο της κουβέντας, ο Σέρβος τοποθετήθηκε για την επιλογή του Βασίλη Σπανούλη να αγωνιστεί στο NBA. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς τόνισε ότι άπαντες περίμεναν ο πρώην παίκτης να γίνει Ολ Σταρ αφού είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα το καλοκαίρι του 2006, πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

«Αν θέλω να είμαι ειλικρινής, κανείς δεν περιμένει μια τέτοια καριέρα. Έχω την ελευθερία να πω πως αυτή είναι η σπουδαιότερη ευρωπαϊκή καριέρα όλων των εποχών. Πάντα λέω πως κάνεις δουλειές και ό,τι και να κάνεις έχεις εμπόδια. Τίποτα δεν δουλεύει. Κάποιες φορές όμως, ό,τι εύχεσαι να συμβεί, συμβαίνει. Ήταν με εκείνον. Μερικούς μήνες αφότου αρχίσαμε τη δουλειά, επιλέχθηκε στο Νταφτ. Κανείς δεν περίμενε αυτό. Μετά ήταν ένα μεγάλο καλοκαίρι που έπρεπε να αποφασίσουμε πού θα πάει. Και οι δύο μεγάλες ομάδες της Αθήνας ενδιαφέρθηκαν. 

Τότε ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερη ομάδα, όμως ο ανταγωνισμός ήταν δύσκολος στα γκαρντ. Ήμουν ενάντια. Μετά όμως μίλησα με τον Ζέλικο (Ομπράντοβιτς) και μου εξήγησε πώς θα τον χρησιμοποιήσει και θα παίξει με τρία γκαρντ, που ήταν επαναστατικό. Τον εμπιστεύτηκα γιατί σύμφωνα με την εμπειρία μου, ο Ζέλικο είναι σπουδαίος και ό,τι λέει το κάνει. Είπα στον Μπίλι «το παίρνω πάνω μου, πάμε στον Παναθηναϊκό». Υπέγραψε και ήταν εξαιρετική κίνηση», σημείωσε αρχικά ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς για τη μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη στον Παναθηναϊκό.

Αγγελόπουλοι Σπανούλης Ραζνάτοβιτς

Ο Σέρβος ατζέντης είπε για τη μετακίνηση του νυν προπονητή του Περιστερίου στον «μαγικό κόσμο». «Μετά πήγε στο ΝΒΑ. Εκεί, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο περιμέναμε πως θα είναι Ολ Σταρ από την πρώτη χρονιά, γιατί διέλυσε τον Κρις Πολ. Υπάρχει και τώρα, όμως τότε, ακόμα περισσότερο, οι Ευρωπαίοι ήταν δεύτερης κατηγορίας για τους Αμερικανούς. Δεν δούλεψε. Ο Μπίλι δεν είναι κάποιος που έχει υπομονή στον πάγκο. Ακόμα και στα μέσα της σεζόν έλεγε πως πρέπει να γυρίσει. Οι ομάδες του ΝΒΑ έβαλαν εμπόδια σε αυτό και πήρε χρόνο. Το καλοκαίρι ήταν πραγματικά δύσκολο. 

Ο Μιχάλης Κακιούζης στο Sportal: «Πιστεύω σε αυτό που κάνω - Πάντα εκεί για την Εθνική»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:22 - 19.09.2023

Ο Μιχάλης Κακιούζης στο Sportal: «Πιστεύω σε αυτό που κάνω - Πάντα εκεί για την Εθνική»

Η πορεία στην Κύπρο, οι στόχοι για το μέλλον, το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα, η ΑΕΚ και το... πάθος του Ματίας Αλμέιδα. Ο Μιχάλης Κακιούζης μιλάει για όλα στο Sportal και μοιράζει ατάκες.

Μπορώ να πω πως από τα 20 χρόνια, εάν διαλέξω μια πρόταση, κάτι που ήταν το highlight, ήταν μια συζήτηση τότε. Με κάλεσε, παρότι δεν είχαμε φτιάξει την κατάσταση και μου είπε επί λέξη «αν με αγαπάς, σε παρακαλώ γλίτωσέ με από εδώ». Αυτό έβαλε πίεση σε εμένα, αλλά τα καταφέραμε. Επέστρεψε στην Ευρώπη και ήταν η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας του. Φυσικά ακόμα μετανιώνει που δεν έκανε κάτι μεγάλο στο ΝΒΑ, όμως από την άλλη έκανε κάτι απίθανο και σπουδαίο στην Ευρώπη, οπότε δεν πειράζει», τόνισε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς. 

Όλη η συνέντευξη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο Sportal.gr