Παπανικολάου: «Ο Σπανούλης μας έδειξε τον δρόμο, άλλαξε τη νοοτροπία του Ολυμπιακού»

Κώστας Παπανικολάου και Βασίλης Σπανούλης υπό το βλέμμα των προέδρων και του Πρίντεζη

i

©Intime

Παπανικολάου: «Ο Σπανούλης μας έδειξε τον δρόμο, άλλαξε τη νοοτροπία του Ολυμπιακού»

Νίκος Καλαμπάκας 21:58 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:38 - 17.09.2023

Η φανέλα του Βασίλη Σπανούλη αποσύρθηκε σε μια λαμπρή τελετή στην οποία ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού είδε παλιούς συμπαίκτες του, κόσμο του μπάσκετ αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας να τον αποθεώνουν. Διαβάστε τι είπε για τον Kill Bill ο Κώστας Παπανικολάου.

Στα... μαθήματα που πήρε από τη συνύπαρξή του με τον Βασίλη Σπανούλη, αναφέρθηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, όταν κλήθηκε να πει δύο λόγια για τον Kill Bill.

Ο πρώην συμπαίκτης του V-Span τόνισε ότι είναι τέτοια η οντότητα του, που ακόμα και σήμερα ενώ έχει αποσυρθεί από το μπάσκετ, η παρουσία του στο ΣΕΦ είναι αισθητή. Ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομα του Σπανούλη, την ώρα που ο Παπανικολάου αποθέωνε τον θρύλο του θρύλου. 

Ο ίδιος επισήμανε ακόμα ότι ο Σπανούλης έδειξε τον δρόμο στον Ολυμπιακό, αλλάζοντας τη νοοτροπία της ομάδας, ενώ τον χαρακτήρισε «αδερφό» του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου:

«Μέχρι και σήμερα, υπάρχει μέσα στο γήπεδο, παντού, αιωρείται πάνω από όλους και όλα.

Το πιο σημαντικό που έκανε με τον Ολυμπιακό είναι ότι άλλαξε τη νοοτροπία, έδειξε τον δρόμο, άνοιξε τον δρόμο που βαδίζουμε όλοι. Με σημαντικές προσθήκες από όλους, αλίμονο, αλλά νομίζω ότι έδωσε τη σπίθα για να αλλάξει η νοοτροπία και να γίνουμε ομάδα νικήτρια, που κατάφερε όσα κατάφερε.

Είναι μεγάλος αδερφός και θέλω να του πω ευχαριστώ για όσα έκανε για μένα, για όσα μου έχει προσφέρει. Σε αγαπώ πολύ, εσένα και την οικογένειά σου, αυτό δεν θα αλλάξει για τίποτα», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.