Τα εισιτήρια του Super Cup

ΕΣΑΚΕ

i

©Intime

Τα εισιτήρια του Super Cup

Νίκος Καλαμπάκας 16:01 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:01 - 19.09.2023

Ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για τα εισιτήρια του Super Cup.

Ο ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωσή τους ενημερώνει τους φίλους του μπάσκετ για τον τρόπο που μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το Super Cup της Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η διοργανώτρια Αρχή, οι φίλαθλοι θα μπορούν να πάρουν το εισιτήριό τους μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός:

«Κατόπιν εντολής της Αστυνομίας, η αγορά των εισιτηρίων για το Super Cup 2023 by aegean islands από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels στην Πλατεία Βρούχου 1 στην Ρόδο τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00, γίνεται μόνο με φυσική παρουσία.

Η αγορά των εισιτηρίων αλλά και η είσοδος στις δύο ημέρες του τουρνουά θα γίνει με ταυτοπροσωπία (ονοματεπώνυμο, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, email και ΑΜΚΑ). Συνεπώς τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, ενώ στην είσοδο θα γίνεται σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει έως 4 εισιτήρια».

Απολαυστικός Ραζνάτοβιτς στο Sportal: «Εγώ είχα πείσει τον Σπανούλη για τον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να πάω πιο πάνω από το Χίλτον»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:32 - 19.09.2023

Απολαυστικός Ραζνάτοβιτς στο Sportal: «Εγώ είχα πείσει τον Σπανούλη για τον Παναθηναϊκό - Δεν μπορούσα να πάω πιο πάνω από το Χίλτον»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal.gr! Ο σπουδαίος ατζέντης μίλησε στην κάμερα του Euroleague Greece και τα είπε ΟΛΑ! Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Παρτίζαν, ο Γιόκιτς και πολλά ακόμα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Υπενθυμίζεται ότι τα ζευγάρια του Σούπερ Καπ είναι Ολυμπιακός - Περιστέρι και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.