Με ελλείψεις ο Απόλλωνας στο Περιστέρι!

Ο Κώστας Δελέγκος

i

©InTime

Με ελλείψεις ο Απόλλωνας στο Περιστέρι!

Γιάννης Πάλλας 17:57 - 02.12.2023

Χωρίς τους Σταρκς, Μπλέιλοκ και Σαλούστρο θα αγωνιστεί ο Απόλλωνας Πάτρας την Κυριακή (3/12, 20:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με το Περιστέρι bwin

Με αρκετές απουσίες ταξιδεύει ο Απόλλωνας στην Αθήνα για το παιχνίδι της Κυριακής (3/12, 20.15, ΕΡΤ 3) με το Περιστέρι bwin στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας Κώστας Δελέγκος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Τι Τζέι Στάρκς, Ντιλέινι Μπλέιλοκ και τον Χρήστο Σαλούστρο οι οποίοι δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Αθήνα για την αναμέτρηση με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

«Είχαμε μία εβδομάδα με προβλήματα λόγω τραυματισμών οι οποίοι μας υποχρεώνουν να αγωνιστούμε με απουσίες και επί της ουσίας θα παίξουμε με σύνθεση ανάγκης» παραδέχθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Κώστας Δελέγκος.

Και πρόσθεσε: «Απέναντι μας θα βρούμε μια δυνατή ομάδα που έχει πλούσιο ρόστερ και πολλές επιλογές, γεγονός που θα κάνει το έργο μας είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Ομως, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αποκομίσουμε ότι μπορούμε».

Στον Απόλλωνα ξέρουν τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης και λογικό είναι να βλέπουν τον αγώνα με το Περιστέρι bwin ως μια καλή πρόβα τζενεράλε για την αναμέτρηση που ακολουθεί με το Λαύριο στην Πάτρα.