Εκτός ο Χολ για το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα

Λάνγκστον Χολ

i

© Intime

Εκτός ο Χολ για το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα

Χρήστος Τσάλτας 17:38 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 02.12.2023

Ο Λάνγκστον Χολ είναι ο παίκτης που θα μείνει εκτός 12άδας για το παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson κόντρα στον Προμηθέα, στην Πάτρα.

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει τον Προμηθέα, στο κλειστό «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας, με τον Ζοάν Πλάθα να παίρνει την απόφαση να αφήσει εκτός 12άδας τον Λάνγκστον Χολ, ο οποίος θα είναι ο ξένος που θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η Ένωση θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό από την εμφατική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, την περασμένη εβδομάδα, για την Stoiximan Basket League και κόντρα στον Προμηθέα θέλει να επιβεβαιώσει την πολύ καλή φόρμα των τελευταίων ημερών. Στην αναμέτρηση αυτή όμως δεν θα έχει τον Αμερικανό πλέι μέικερ στη σύνθεσή της, ο οποίος στην επιστροφή του στην Πάτρα, ως αντίπαλος των «πορτοκαλί» θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τον πάγκο με πολιτικά.

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ επιστρέφει στην 12άδα της Ένωσης, μετά την απουσία του από την αναμέτρηση κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά» το περασμένο Σάββατο, πλαισιώνοντας τους Τίλμαν, Ραντλ, Κουζμίνσκας, ΜακΡέι και Καμπενγκέλε στην εξάδα των ξένων για ομάδας του Ζοάν Πλάθα

Αυτό μάλιστα είναι το πρώτο παιχνίδι για την Stoiximan Basket League που χάνει ο Λάνγκστον Χολ, καθώς είχε αγωνιστεί σε όλα τα προηγούμενα, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα κόντρα στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, όπου τις προηγούμενες μέρες αυτού είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό.