Έκλεισε το deal: Υπέγραψε στον Απόλλωνα Πάτρας ο Μπλέιλοκ

Ντιλέινι Μπλέιλοκ

i

Instagram / athlete_4_god

Έκλεισε το deal: Υπέγραψε στον Απόλλωνα Πάτρας ο Μπλέιλοκ

Χρήστος Τσάλτας 12:31 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 03.08.2023

Παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας είναι και με τη βούλα ο Ντιλέινι Μπλέιλοκ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Νίκου Βετουλα.

Το Sportal σας έχει ενημερώσει από χθες ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και όπως όλα δείχνουν το deal έκλεισε κι έτσι ο Αμερικάνος θα φοράει τα χρώματα των πατρινών τη νέα σεζόν. 

Παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας είναι οριστικά ο Ντιλέινι Μπλέιλοκ. Ο Αμερικανός άσος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας για χάρη της ομάδας του Νίκου Βετουλα, ενισχύοντας την περιφέρεια.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο εκρηκτικός άσος, που είναι απόφοιτος του Lewis, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και πλέον το μόνο που απομένει για την επικύρωση της μεταγραφής είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Απόλλωνα, η οποία πλέον είναι θέμα χρόνου.

Ο Μπλέιλοκ θα είναι ο τρίτος ξένος στο ροστερ της νέας σεζόν μετά τους ΤΙ Τζέι Σταρκς και Μαλίκ Όσμπορν, με τους Πατρινούς να συνεχίζουν το χτίσιμο γισ τη νέα σεζόν ουσιαστικά και ποιοτικά.

Ο Νίκος Παππάς συνεχίζει τις συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

12:22 - 03.08.2023

Ο Νίκος Παππάς συνεχίζει τις συζητήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

Την Πέμπτη 3/8 θα λάβει χώρα κρίσιμη σύσκεψη της πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το αν θα δεχθεί τους όρους που έχει θέσει ο πρώην μπασκετμπολίστας, προκειμένου να κατέβει υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων.

Πλέον το βάρος πέφτει στην απόκτηση πλέι μέικερ, με τους ιθύνοντες την ομάδα να έχουν ξεχωρίσει 5 περιπτώσεις και τον Νίκο Βετουλα να είναι αυτός που θα πάρει την οριστική απόφαση για τον κουμανταδόρο της νέας σεζόν.