Κλείνει τον Σκορδίλη ο Απόλλων Πατρών

Γάιος Σκορδίλης

Κλείνει τον Σκορδίλη ο Απόλλων Πατρών

Χρήστος Τσάλτας 12:28 - 04.08.2023

Ο Απόλλων Πατρών συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι «μελανόλευκοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Γάιου Σκορδίλη, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί ξανά στο κλειστό της Περιβόλας.

Ένα ρόστερ δυνατό και γεμάτο σε κάθε θέση θέλει να έχει ο Απόλλων Πατρών ενόψει της νέας σεζόν. Ο Νίκος Βετούλας και οι συνεργάτες του είαι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να μπει η ομάδα σε ανάλογες περιπέτειες με εκείνες της περσινής σεζόν. Για το λόγο αυτό η ενίσχυση της ομάδας είναι ουσιαστική και διακρίνεται από ποιότητα και εμπειρία.

Την ίδια ώρα έχει πέσει το βάρος στην φροντ λάιν, με έναν παλιό γνώριμο να ετοιμάζεται για επιστροφή στο κλειστό της Περιβόλας. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Γάιος Σκορδίλης βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Πάτρα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 35χρονος σέντερ γνωρίζει καλά την ομάδα, καθώς είχε αγωνιστεί στον Απόλλωνα τη σεζόν 2014-15. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην Basket League, έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του Άρη, του Πανιωνίου, του Περιστερίου και του Ηρακλή.

Την περασμένη σεζόν ο Σκορδίλης βρέθηκε στον Καναδά, αλλά και στην Ισλανδία, με την Γκρίνταβικ να είναι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του. Τώρα ετοιμάζεται για επαναπατρισμό, ώστε να αποτελέσει κομμάτι στο ρόστερ του Απόλλωνα Πάτρας, υπό τις οδηγίες του Νίκου Βετούλα.