Χριστόπουλος: «Κάθε λάθος το πληρώνεις με ομάδες όπως το Περιστέρι bwin»!
i

©InTime

Χριστόπουλος: «Κάθε λάθος το πληρώνεις με ομάδες όπως το Περιστέρι bwin»!

Γιώργος Γαβριλάκης 21:19 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:20 - 09.03.2024

Ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Χριστόπουλος υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Περιστερίου bwin

Στα λάθη της ομάδας του επικεντρώθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Χριστόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι bwin.

Ο έμπειρος τεχνικός που χρησιμοποίησε και τον Τρέβορ Μπλόντιν για πρώτη φορά προσπάθησε αρκετές φορές να αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα, αλλά λάθη των παικτών του δεν άφησαν περιθώρια για να αντιδράσει.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη. Ξέρουμε ότι πρόκειται για πολύ καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, είχαμε όμως πολλά κενά διαστήματα και κάθε λάθος το πληρώνεις με ομάδες όπως το Περιστέρι bwin» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Απόλλωνα Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος αναγνώρισε την ανωτερότητα του αντιπάλου.

«Τους επιτρέψαμε και βρήκαν σουτ μετά από κακές δικές μας επιθέσεις και αυτό δεν μπορείς να το κάνεις απέναντι σε μια καλή ομάδα» κατέληξε.

Μπορεί η παραμονή στην κατηγορία να είναι δύσκολη υπόθεση μετά και από αυτή την ήττα, αλλά ο Χριστόπουλος και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να τα καταφέρουν.