Η προσπάθεια του Απόλλωνα και το «ευχαριστώ» στον Μελάγιες

Γιάννης Χριστόπουλος

Η προσπάθεια του Απόλλωνα και το «ευχαριστώ» στον Μελάγιες

Γιάννης Πάλλας 17:35 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 19.03.2024

Ο Απόλλωνας το πάλεψε αλλά οι τραυματισμοί δεν άφησαν πολλά περιθώρια για να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία, ενώ εκδόθηκε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τις υπηρεσίες που προσέφερε ο Ζακ Μελάγιες στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Χριστόπουλο

Η ήττα από το Λαύριο εκτός έδρας ουσιαστικά βύθισε τον Απόλλωνα που δεν μπορεί να σωθεί πλέον ούτε με... θαύμα.

Οι Πατρινοί που έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα, αλλά οι τραυματισμοί του Τζάστιν Μπιμπς και του Ντιλέινι Μπλέιλοκ περιόρισαν το ροτέισιον στην ομάδα και δυσκόλεψαν πολύ το έργο του προπονητή Γιάννη Χριστόπουλου.

Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο, όπου δεν υπήρχε το βάθος και οι λύσεις για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική απέναντι στον αντίπαλο τους.

Πλέον, απομένει ένα παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και οι Πατρινοί θα προσπαθήσουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους πριν ριχτούν στην «μάχη» των play-out.

Στο μεταξύ, οι Πατρινοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησαν τον γιατρό του Λαυρίου Ζακ Μελάγιες για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον προπονητή της ομάδας Γιάννη Χριστόπουλο.

Η ανακοίνωση της Πατρινής ΚΑΕ αναφέρει: «Η ΚΑΕ Απόλλων Carna ευχαριστεί τον γιατρό της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt, Ζακ Μελάγιες για την βοήθεια του στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας που είχε ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Χριστόπουλος κατά την διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα.

Το πρόβλημα αφορούσε το αυτί του προπονητή μας και ο Ζακ Μελάγιες εκτός από την ιατρική του βοήθεια, συνέδραμε ώστε ο Γιάννης Χριστόπουλος να επισκεφτεί μετά το τέλος της αναμέτρησης, τον ΩΡΛ Δημήτρη Παπαευθυμίου τον οποίος επίσης ευχαριστούμε για την φροντίδα του».