Χριστόπουλος στο Sportal: «Κρατάμε στον Απόλλωνα τους παίκτες που θέλουν να είναι εδώ»!

Ο Γιάννης Χριστόπουλος

i

©InTime

Χριστόπουλος στο Sportal: «Κρατάμε στον Απόλλωνα τους παίκτες που θέλουν να είναι εδώ»!

Γιάννης Πάλλας 18:01 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 29.12.2023

Ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Χριστόπουλος σχολίασε στο Sportal το θέμα της αποχώρησης του Βασίλη Μουράτου, που ανακοινώθηκε από το Λαύριο

Μια ημέρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι επιβίωσης του Απόλλωνα με την Καρδίτσα εκτός έδρας, ο Βασίλης Μουράτος αποχώρησε από την ομάδα και ανακοινώθηκε άμεσα από το Λαύριο.

Ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στο Sportal για την φυγή του διεθνή γκαρντ, ένα 24ωρο πριν το τζάμπολ στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» της Καρδίτσας.

«Ο παίκτης και η πλευρά του παίκτη εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα. Υπήρχε ένα μπάι-άουτ και αποχώρησε» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Απόλλωνα, που ετοιμάζει την ομάδα του για την «μάχη» με τους Θεσσαλούς.

Όταν ρωτήθηκε για το πως αποχωρεί ένας τόσο σημαντικός παίκτης από την ομάδα λίγο πριν από το παιχνίδι, αρκέστηκε να πει: «Εμείς κρατάμε στον Απόλλωνα τους παίκτες που θέλουν να είναι εδώ! Δεν έχω να πω κάτι άλλο για το θέμα του Μουράτου».

Είναι εμφανής η δυσαρέσκεια του Γιάννη Χριστόπουλου για την αποχώρηση του Βασίλη Μουράτου, αλλά πλέον είναι αναγκασμένος να ζήσει με αυτή την κατάσταση, χωρίς να κοιτάζει πίσω και να παλέψει με όσους απέμειναν για την παραμονή.