Κοντά στον Άρη ο Μποχωρίδης

Λευτέρης Μποχωρίδης και Ιωάννης Παπαπέτρου σε παλιότερη φωτογραφία

i

©Intime

Κοντά στον Άρη ο Μποχωρίδης

Νίκος Καλαμπάκας 12:14 - 11.08.2023

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Λευτέρη Μποχωρίδη που έχει συμφωνήσει με τον Άρη. Μόνο τα τυπικά μένουν για την ανακοίνωση του παίκτη.

Κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά βρίσκεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης, αφού ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού τα έχει βρει σε όλα με τον Άρη και το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας τους.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αγωνίστηκε στους κιτρινόμαυρους κατά την πρώτη του θητεία από το 2010 έως το 2014, ενώ ακολούθησε μια τριετία στον Παναθηναϊκό, πριν το 2017 επιστρέψει για πρώτη φορά στον Άρη.

Εκεί παρέμεινε μέχρι το 2020, όταν και ξαναπήγε στους πράσινους, ενώ πλέον ετοιμάζεται για τη δεύτερη επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και την ομάδα που ανέδειξε το ταλέντο του.

Ο Μποχωρίδης μετά τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό μιλούσε με αρκετές ελληνικές ομάδες προκειμένου να δει σε ποια από αυτές θα συνεχίσει την καριέρα του.

Αν και βρισκόταν κοντά στον Προμηθέα, τελικά ο παίκτης πείστηκε από τον Γιάννη Καστρίτη να αγωνιστεί για τον Άρη και έτσι πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη συμπρωτεύουσα και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Έλληνα κόουτς.

Το ντεμπούτο του Μποχωρίδη με τον Άρη έγινε τον Οκτώβριο του 2010, όταν ο διεθνής παίκτης σημείωσε 8 πόντους σε αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι φίλοι της ομάδας θα βλέπουν ξανά τον παίκτη με τα κιτρινόμαυρα, αφού το θέμα θα κλείσει και τυπικά σύντομα. Όπως σας γράψαμε και παραπάνω, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας απομένουν μόνο τα τυπικά.

Η ώρα του Τζέιμς
EUROLEAGUE

08:41 - 11.08.2023

Η ώρα του Τζέιμς

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι τον θέλει, ο Μάικ Τζέιμς λέγεται ότι έριξε μόνος του τις... γέφυρες ώστε να έρθει στη χώρα μας και τον Ολυμπιακό και κάπως έτσι, ο καπνός που φαίνεται στην ατμόσφαιρα δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε φωτιά.

Στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι θα ανακοινώσουν τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει πολύ στην περιφέρεια.