Καστρίτης: «Βγάλαμε αντίδραση και ελέγξαμε το ρυθμό»
i

©InTime

Καστρίτης: «Βγάλαμε αντίδραση και ελέγξαμε το ρυθμό»

Sportal newsroom 23:11 - 04.11.2023

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη επί του Κολοσσού

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Κολοσσό ήταν ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας μετά την εντός έδρας ευρωπαϊκή ήττα από την Κλουζ.

«Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Συνεχίζεται το δύσκολο πρόγραμμα. Προερχόμασταν από έναν αγώνα απέναντι στην Κλουζ, όπου ο τρόπος που ηττηθήκαμε, ήταν πάρα πολύ σκληρός. Οπότε ήταν πολύ σημαντικό για εμάς απέναντι σε μία ομάδα που έχει παίξει πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και σε μία έδρα που θεωρούμε ότι δεν θα περάσουν πολλές ομάδες, να βγάλουμε αντίδραση και να δείξουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε» δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης.

Χτύπησε... καμπανάκι ο Πλάθα: «Οι ομάδες μου δεν είναι μεσαίες, κάναμε λάθη που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:58 - 04.11.2023

Χτύπησε... καμπανάκι ο Πλάθα: «Οι ομάδες μου δεν είναι μεσαίες, κάναμε λάθη που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε»

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε για την άνετη νίκη της ΑΕΚ και τόνισε πως μόνο οι μικρές ομάδες θα χαίρονταν με την εμφάνιση του Σαββάτου, ενώ στάθηκε στα λάθη των παικτών του.

Και συμπλήρωσε: «Πραγματικά τα παιδιά αυτό έκαναν στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Ελέγξαμε απόλυτα τον ρυθμό και παίζοντας πολύ καλύτερα από προηγούμενα παιχνίδια στην επίθεσή μας, μοιράζοντας την μπάλα σωστά, καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».