Σίξερς με σπασμένα φρένα, έφτασαν σε τέταρτη νίκη

Σίξερς με σπασμένα φρένα, έφτασαν σε τέταρτη νίκη

Χρήστος Τσάλτας 21:48 - 04.11.2023

Με την τριάδα Εμπίντ-Μάξεϊ-Ούμπρε να οδηγεί εκ του ασφαλούς, οι Φιλαδέλφεια 76ερς επικράτησαν των Φοίνιξ Σανς με 112-100 και έφτασαν σε τέταρτη διαδοχική νίκη.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας οι Φιλαδέλφεια 76ερς έχουν πάρει τα πάνω τους. Η ομάδα του Νικ Νερς αντιμετώπισε τους Φοίνιξ Σανς, που παρατάχθηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τους Ντέβιν Μπούκερ και Μπράντλεϊ Μπιλ και τους υποχρέωσαν σε μία ακόμα ήττα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έλεγξαν τον ρυθμό και βρήκαν λύσεις στην επίθεση, πανηγυρίζοντας την τέταρτη νίκη τους στη σεζόν, σε 5 αγώνες. Έτσι, βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 4-1, την ώρα που οι Σανς υποχώρησαν στο 2-3, μετά τις δύο ήττες από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, του Βίκτορ Ουεμπανιαμά, στην έδρα τους.

Ο Τζοέλ Εμπίντ με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν το σημείο αναφοράς της ομάδας του, με τον Κέλι Ούμπρε να ακολουθεί έχοντας 25 πόντους και 10/18 σουτ, σε ακόμα μια ουσιαστική εμφάνιση. Ο Ταϊρίς Μάξεϊ συνέχισε τις υψηλές πτήσεις, με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ενώ ο Τομπάιας Χάρις πρόσθεσε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Από πλευράς Σανς, που πάλεψαν να μείνουν μέσα στο παιχνίδι αλλά δεν είχαν λύσεις, οι 31 πόντοι και τα 8 ριμπάουντ του Κέβιν Ντουράντ δεν αρκούσαν, σε ένα παιχνίδι που ο παίκτης που ακολούθησε, επιθετικά, για την ομάδα της Αριζόνα, ήταν ο Έρικ Γκόρντον με 13 πόντους.