Ετοιμάζουν νέα ανταλλαγή οι Σίξερς - Συζητούν με τους Μπουλς για τον ΛαΒίν και με τους Ράπτορς για τον Ανουνόμπι (vids)
i

printscreen

Ετοιμάζουν νέα ανταλλαγή οι Σίξερς - Συζητούν με τους Μπουλς για τον ΛαΒίν και με τους Ράπτορς για τον Ανουνόμπι (vids)

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της ανταλλαγής του Τζέιμς Χάρντεν, οι Σίξερς ετοιμάζονται για νέο «χτύπημα». Εστιάζουν στον Ζακ ΛαΒίν των Μπουλς και τον Όου Τζέι Ανουνόμπι, προσφέροντας όποιον θέλουν εκ των Μάρκους Μόρις, Νικολά Μπατούμ, Κέι Τζέι Μάρτιν και… δώρο τον Φουρκάν Κορκμάζ.

Κι ενώ οι Σίξερς ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Τζέιμς Χάρντεν στους Κλίπερς, βρίσκονται ταυτόχρονα και σε συζητήσεις με δύο ομάδες προσπαθώντας να πιέσουν για ένα νέο… χτύπημα. 

Σε αυτό αναμένεται να συμμετέχουν κάποιοι εκ των νεοαποκτηθέντων (Μάρκους Μόρις, Νικολά Μπατούμ, Κέι Τζέι Μάρτιν, Ρόμπερτ Κόβινγκτον) συν ο Φουρκάν Κορκμάζ, ο οποίος από πέρσι κιόλας… παρακαλάει να φύγει από την Φιλαδέλφεια με σκοπό να πάρει την ευκαιρία που αναζητά σε κάποια νέα ομάδα. 

Ο διοικητικός «εγκέφαλος» των Σίξερς, Ντάριλ Μόρεϊ, μετά τον… χαμό με την υπόθεση του Τζέιμς Χάρντεν, προσπαθεί να εντυπωσιάσει και κυρίως να τοποθετήσει δίπλα στον MVP, Τζόελ Εμπίντ και στον «εκκολαπτόμενο» All-Star, Ταϊρίς Μάξεϊ, έναν ακόμα παίκτη πρώτης γραμμής. 

Και οι επικοινωνίες του εστιάζουν στους Σικάγο Μπουλς, από τους οποίους ζητά τον Ζακ ΛαΒίν και στους Τορόντο Ράπτορς, ρωτώντας συνεχώς τις απαιτήσεις τους για να παραχωρήσουν τον Όου Τζι Ανουνόμπι

Ο Τομπάιας Χάρις είναι ένας παίκτης που μπορεί να δελεάσει τους Ταύρους και να πουν το «ναι», αλλά η Φιλαδέλφεια σκέφτεται πως το ιδανικό θα ήταν να μην θυσιάσει τον συγκεκριμένο φόργουορντ. Το θετικό για την ομάδα της Αδελφικής Αγάπης είναι πως το Σικάγο καλοβλέπει τον Κορκμάζ σε όλη αυτή την ιστορία, καθώς ο αντιπρόεδρος Αρτούρας Καρνισόβας θεωρεί πως ο 26χρονος Τούρκος έχει και παρόν και μέλλον στο κορυφαίο πρωτάθλημα. 

Τη μέρα υποδοχής του Χάρντεν οι Κλίπερς νίκησαν τους Μάτζικ στο Λ.Α. - Πέρασαν εύκολα οι Νικς στο Κλίβελαντ (vids)
NBA

07:34 - 01.11.2023

Τη μέρα υποδοχής του Χάρντεν οι Κλίπερς νίκησαν τους Μάτζικ στο Λ.Α. - Πέρασαν εύκολα οι Νικς στο Κλίβελαντ (vids)

Με τον Τζέιμς Χάρντεν στην πόλη, αλλά όχι διαθέσιμο ακόμα, οι Κλίπερς νίκησαν χωρίς προβλήματα τους Ορλάντο Μάτζικ (118-102) με τον Πολ Τζορτζ και τον Ράσελ Ουέστμπουκ να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση - Στο Κλίβελαντ οι Νικς νίκησαν εύκολα τους... μισούς Καβαλίερς (109-91).

Όσον αφορά στους Ράπτορς, εκεί τα σενάρια πάνε κι έρχονται από την αρχή του καλοκαιριού, αλλά στο Τορόντο παραμένουν και ο Πασκάλ Σιάκαμ, ο οποίος έχει εμπλακεί σε πολλές φήμες και ο Όου Τζέι Ανουνόμπι, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν πολλοί. Οι Σίξερς θεωρούν πως εκτός του ταλέντου του ΛαΒίν, η πολυμορφικότητα του Ανουνόμπι επίσης θα τους αναβαθμίσει και θα αυξήσει τις πιθανότητές τους για πρωτάθλημα, αλλά οι Καναδοί αποτελούν παραδοσιακά «μπελά» στις διαπραγματεύσεις.