Με Μάρκανεν, Ουεμπανιαμά και clutch Μπανκέρο το Top 10 του ΝΒΑ (vid)

Με Μάρκανεν, Ουεμπανιαμά και clutch Μπανκέρο το Top 10 του ΝΒΑ (vid)

Sportal newsroom 09:37 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 03.11.2023

Για ακόμα ένα βράδυ το θέαμα βρέθηκε σε υψηλά επίπεδα στο ΝΒΑ, με τον Λάουρι Μάρκανεν να «κατεδαφίζει» το καλάθι, τον Τζοέλ Εμπίντ να παίζει σαν MVP, τον Βίκτορ Ουεμπανιαμά να δείχνει την ποιότητά του και τον Πάολο Μπανκέρο να είναι clutch.

Παρά το γεγονός ότι έγιναν μόλις 4 παιχνίδια τα ξημερώματα της Παρασκευής, το θέαμα βρέθηκε σε υψηλά επίπεδα. Διότι και στα 4 παρκέ τις κορυφαίας λίγκας του πλανήτη οι ομάδες φρόντισαν να χαρίσουν πλούσιο θέαμα και να επιβραβεύσουν όσους παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις.

Στην πρώτη γραμμή βρέθηκε ο Πάολο Μπανκέρο, που με ένα δύσκολο λέι απ χάρισε μεγάλη νίκη στους Ορλάντο Μάτζικ, απέναντι στους Γιούτα Τζαζ, μέσα στο Σολτ Λέικ. Ο εκρηκτικός φόργουορντ σταμάτησε στους 30 πόντους, κάνοντας τη διαφορά για την ομάδα του και το νικητήριο λέι απ βρέθηκε στην κορυφή του Top 10.

Ο Ουεμπανιαμά «κατάπιε» τους Σανς, νίκες για Σίξερς, Μάτζικ
NBA

08:53 - 03.11.2023

Ο Ουεμπανιαμά «κατάπιε» τους Σανς, νίκες για Σίξερς, Μάτζικ

Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά έδειξε σκηνές από τα... προσεχώς και με μια σπουδαία εμφάνιση οδήγησε τους Σαν Αντόνιο Σπερς στη νίκη, κόντρα στους Σανς. Πέρασαν από την Γιούτα οι Ορλάντο Μάτζικ, εύκολο βράδυ για τους Σίξερς.

Τον Μπανκέρο ακολούθησε ο -πρόσφατα στρατολογημένος από την Team USA- Τζοέλ Εμπίντ, που έκοψε στα ίσα τον Πασκάλ Σιάκαμ και το πανηγύρισε αλά Χακίμ Ολάζουον, υψώνοντας το δάχτυλο.

Και επειδή Top 10 χωρίς Βίκτορ Ουεμπανιαμά δεν υπάρχει, ο Wemby χάρισε μια εκπληκτική φάση, με ένα θεαματικό κάρφωμα, κάνοντας... σμπαράλια την άμυνα των Φοίνιξ Σανς, που βρισκόταν σε ανισορροπία.

Δείτε το Top 10 της βραδιάς στο ΝΒΑ: