Καστρίτης: «Παίξαμε εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο»
i

©InTime

Καστρίτης: «Παίξαμε εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο»

Sportal newsroom 00:42 - 26.10.2023

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την πολύ καλή άμυνα του δευτέρου ημιχρόνου

Η υποδειγματική αμυντική λειτουργία του Άρη κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έφερε τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη (80-63) επί της Σλασκ στο Βρότσλαβ.

«Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που γνωρίζαμε πως θα πάλευε για την πρώτη της νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα, δεχθήκαμε μόλις 21 πόντους και βελτιώσαμε παράλληλα τις επιθετικές θέσεις μας» δήλωσε ο τεχνικός των «κιτρίνων» στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την πολωνική ομάδα.

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε ακόμα στην αρχή, προσπαθούμε να χτίσουμε αυτοπεποίθηση και να βρούμε χημεία. Και μία νίκη εκτός έδρας στο Eurocup είναι πάντα πολύ σημαντική και βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση.

«Βασίλισσα» στη Σαρδηνία και φουλ για πρωτιά η AEK Betsson
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

23:36 - 25.10.2023

«Βασίλισσα» στη Σαρδηνία και φουλ για πρωτιά η AEK Betsson

Παρ' ότι βρέθηκε πίσω ακόμα και με 19 πόντους και παρά τα 26 λάθη της, η ΑΕΚ Betsson με ανατροπή διαρκείας και μεγάλα σουτ του Τσέισον Ραντλ έκανε την ολική ανατροπή, έφτασε στη νίκη (83-79) και βάζει πλώρη για την πρώτη θέση του ομίλου στο BCL.

Πρέπει να προχωρήσουμε όμως και να δούμε το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα».