Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Νετζήπογλου!
i

©InTime

Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Νετζήπογλου!

Νίκος Καλαμπάκας 22:37 - 10.05.2023

Πρόταση στον Όμηρο Νετζήπογλου θα κάνει ο Άρης για να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του

Νέο συμβόλαιο θα προτείνει ο Άρης στον Όμηρο Νετζήπογλου, προκειμένου να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν! 

Ολυμπιακός: Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης και κατανομής των εισιτηρίων για το Final 4 του Κάουνας
EUROLEAGUE

21:18 - 10.05.2023

Ολυμπιακός: Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης και κατανομής των εισιτηρίων για το Final 4 του Κάουνας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω ανακοίνωσής της, γνωστοποίησε τον τρόπο με τον οποίο οι δικαιούχοι θα μπορέσουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους για το Final 4 του Κάουνας.

Ο 21χρονος γκαρντ είναι ελεύθερος και οι ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης θέλουν να τον «δέσουν» για τα επόμενα δυο χρόνια, προσφέροντας του καλύτερους οοικονομικούς όρους.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 24 παιχνίδια της Basket League έχοντας μέσο όρο 19.5 λεπτά συμμετοχής και 5.7 πόντους ανά αγώνα.

Είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες στο ελληνικό μπάσκετ με μεγάλη προοπτική εξέλιξης και στον Άρη θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους επενδύοντας πάνω του.

Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν και από το πως θα πάει το θέμα του προπονητή, αφού ακόμη όλα παραμένουν ρευστά με τον Γιάννη Καστρίτη. 

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει απαντήσει ακόμη θετικά η αρνητικά στη διοίκηση, καθώς περιμένει να δει τι θα γίνει με το θέμα της συμμετοχής στο Basketball Champions League. Εφόσον δεν προχωρήσει το ζήτημα της Ευρώπης, τότε πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο των «κιτρίνων».

Μια εξέλιξη που μπορεί να επηρεάσει και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Όμηρου Νετζήπογλου.