Είπε το «ναι» στο Λαύριο ο Λιμνιάτης!
i

©InTime

Είπε το «ναι» στο Λαύριο ο Λιμνιάτης!

Ο Γιώργος Λιμνιάτης συμφώνησε με την διοίκηση του Λαυρίου για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας

Στον πάγκο του Λαυρίου και τη νέα σεζόν θα κάθεται ο Γιώργος Λιμνιάτης, καθώς συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας της Λαυρεωτικής.

Ολυμπιακός: Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης και κατανομής των εισιτηρίων για το Final 4 του Κάουνας
EUROLEAGUE

21:18 - 10.05.2023

Ολυμπιακός: Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης και κατανομής των εισιτηρίων για το Final 4 του Κάουνας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω ανακοίνωσής της, γνωστοποίησε τον τρόπο με τον οποίο οι δικαιούχοι θα μπορέσουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους για το Final 4 του Κάουνας.

Ο 52χρονος τεχνικός έπειτα από τις πρώτες συζητήσεις ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει το έργο του και από τη στιγμή που οι δυο πλευρές ήταν ευχαριστημένες από τη συνεργασία τους ήταν θέμα χρόνου να κλείσει το ζήτημα.

Ουσιαστικά, πλέον απομένει η ανακοίνωση από την πλευρά της διοίκησης για να επισημοποιηθεί η συμφωνία, κάτι που θα γίνει άμεσα.

Από κει και πέρα, στον πάγκο του Λαυρίου θα παραμείνει και ο Σάββας Συμεωνίδης που έκανε καλή δουλειά την περσινή σεζόν, ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Σωτήρη Νικολαΐδη, που αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης μετά τη συμφωνία του με το Λαύριο θα «σηκώσει τα μανίκια» και θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας, προκειμένου να φτιάξει ένα σύνολο που θα είναι συμπαγές και θα υιοθετεί πλήρως την αγωνιστική του φιλοσοφία.