ΜακΚίσικ στο Sportal: «Μπορούμε να... γευτούμε το Triple Crown» (vid)

ΜακΚίσικ στο Sportal: «Μπορούμε να... γευτούμε το Triple Crown» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:54 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 10.05.2023

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στην κάμερα του Sportal και ήταν ξεκάθαρος. Μετά το Κύπελλο, θέλει να κατακτήσει την Euroleague και το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός είναι στο Final 4 του Κάουνας και, όπως είναι λογικό, πλέον στην Πειραιά μιλούν για πρόκριση στον τελικό και κατάκτηση της Euroleague.

Πώς αλλιώς άλλωστε, από την στιγμή που οι Πειραιώτες επιβίωσαν από μια μυθική σειρά με την Φενέρμπαχτσε και πλέον ετοιμάζονται για το ταξίδι στο Κάουνας, εκεί όπου θα διεκδικήσουν το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ πάντως δεν μάσησε τα λόγια του και στην κάμερα του Sportal μίλησε για την απόλυτη επιτυχία που μπορεί να πετύχει μια ομάδα.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ για αυτό τώρα», απάντησε σχετικά με το αν αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο και πρόσθεσε: «Ήταν μια από τις δυσκολότερες σειρές παιχνιδιών, παρόμοια με την περσινή (αυτή απέναντι στην Μονακό). Εκτιμώ αυτή την στιγμή. Φυσικά έχουμε τα μάτια στο τρόπαιο, όμως έχουμε δύο πολύ καλές ομάδες μπροστά μας, που μπορούν να παίξουμε, την Μονακό και την Μακάμπι. Οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Παράλληλα βέβαια, όπως είχε κάνει και στην συνέντευξή του στον Στέφανο Αβραμίδη και τον Μπουτς, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το το ενδεχόμενο κατάκτησης ενός Triple Crown!

«Είναι δύσκολο να κατακτήσεις ένα triple crown. Σίγουρα όμως έχουμε βάλει στο μάτι το τρόπαιο. Πάντα το έχω σαν στόχο, οπότε εννοείται πως το θέλω. Είμαστε πολύ κοντά. Μπορούμε να το γευτούμε. Ελπίζουμε να το καταφέρουμε» ήταν τα λόγια του.

Ολόκληρο το βίντεο με την mini συνέντευξη του Σακίλ ΜακΚίσικ στο Sportal: