Ο Άρης πατάει παρκέ στις 16/8

Ο Γιάννης Καστρίτης

i

© Intime

Ο Άρης πατάει παρκέ στις 16/8

Νίκος Καλαμπάκας 15:57 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 14.08.2023

Σηκώνει μανίκια ο Καστρίτης, αφού την τετάρτη 16/8 έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση του Άρη ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Για τις 16/8 το κάλεσμα του Καστρίτη στους παίκτες του.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν σε ρυθμούς προετοιμασίας, αφού το πρώτο γκρουπ παικτών πέρασε από τις ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και ο Βασίλης Τολιόπουλος. Η τελευταία χρονικά άφιξη θα είναι αυτή του Χάρελ που θα είναι στη Θεσσαλονίκη το προσεχές Σάββατο, 19/8.

Η ανακοίνωση του Άρη αναφέρει:

«Ο Άρης είναι έτοιμος για να ξεκινήσει την προετοιμασία του και την Τετάρτη 16/08, ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του θα… πατήσουν παρκέ.

Η πρώτη φετινή συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στις 18:00 στο ''Nick Galis Hall''. Απόντες θα είναι οι διεθνείς Λευτέρης Μποχωρίδης και Σίλβιο Ντε Σόουζα, ενώ ο νεοαποκτηθείς Ρόνι Χάρελ θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19/08. Ο Βασίλης Τολιόπουλος αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία την Παρασκευή 18/08.

Σήμερα Δευτέρα (14/08), το πρώτο γκρουπ παικτών του Άρη πέρασε από τις απαραίτητες αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις στη ''Βιοκλινική'' και από απεικονιστικές εξετάσεις το ''Ιατρικό Τούμπας''.

Μπλούμπεργκς, Μπέιτς και Καρ έφτασαν Θεσσαλονίκη για τον Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:18 - 13.08.2023

Μπλούμπεργκς, Μπέιτς και Καρ έφτασαν Θεσσαλονίκη για τον Άρη

Οι Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Μάνι Μπέιτς και Μάρκους Καρ έφτασαν στην Θεσσαλονίκη, με τους παραπάνω παίκτες να είναι οι πρώτοι ξένοι του Άρη που προσγειώνονται στην Ελλάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Από εξετάσεις πέρασαν ο Ίσμαελ Σανόγκο, ο Γιώργος Φίλλιος, ο Φίλιππος Τσαχτσίρας και οι Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Μάνι Μπέιτς και Μάρκους Καρ, οι οποίοι αφίχθηκαν χθες (13/08) στη Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι παίκτες θα περάσουν από εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης».