Παρακολουθεί την περίπτωση του Τσέισον Ραντλ η ΑΕΚ
i

Photo by Emily Barker/Getty Images

Παρακολουθεί την περίπτωση του Τσέισον Ραντλ η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 14:50 - 11.08.2023

Η ΑΕΚ επιθυμεί να εντάξει τον Τσέισον Ραντλ στο δυναμικό της, όμως στο παιχνίδι της απόκτησή του βρίσκεται και ο Άρης.

Η ΑΕΚ κινείται δυναμικά αυτό το καλοκαίρι στην αγορά, με τους ανθρώπους της Ένωσης να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Τσέισον Ραντλ, που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά και στην Euroleague με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ραντλ διαθέτει εμπειρία τόσο από τα παρκέ του ΝΒΑ στα οποία έχει «πατήσει» στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, όσο και από την Ευρώπη, αφού τη σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Χουάν Πλάθα τρέφει φοβερή εκτίμηση στον ίδιο, πιστεύει ότι είναι παίκτης που μπορεί να καθοδηγήσει την ομάδα της ΑΕΚ στη νέα της εποχή και για τον λόγο αυτό η Ένωση κοιτάζει την περίπτωση του.

Ωστόσο η ΑΕΚ δεν παίζει... μόνη, αφού στο κόλπο έχει μπει και ο Άρης. Ο Γιάννης Καστρίτης έχει ζητήσει από τους διοικούντες της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ να αποκτηθεί ο παίκτης κι έτσι, όπως όλα δείχνουν, οδηγούμαστε σε έναν «κιτρινόμαυρο πόλεμο» για την εξασφάλιση της υπογραφής του παίκτη.

Η ώρα του Τζέιμς
EUROLEAGUE

08:41 - 11.08.2023

Η ώρα του Τζέιμς

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι τον θέλει, ο Μάικ Τζέιμς λέγεται ότι έριξε μόνος του τις... γέφυρες ώστε να έρθει στη χώρα μας και τον Ολυμπιακό και κάπως έτσι, ο καπνός που φαίνεται στην ατμόσφαιρα δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε φωτιά.

Ο Αμερικάνος ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2015-2016 από την Νίμπουργκ. Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στη χώρα του και αγωνίστηκε κατά σειρά στη θυγατρική των Νικς, στους Φιλαδέλφεια Σίξερς και τους Νικς. Έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ακολούθησαν οι Κάπιταλ Σίτι Γκο Γκο, Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, η Κινέζικη Πάιονιρ, το Γκόλντεν Στέιτ, η Οκλαχόμα, το Ορλάντο και η θυγατρική του.