Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Λάνγκστον Χολ

Λάνγκστον Χολ

Προ των πυλών της ΑΕΚ ο Λάνγκστον Χολ

Χρήστος Τσάλτας 09:51 - 09.08.2023

Η ΑΕΚ προχωράει την υπόθεση του Λάνγκστον Χολ και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η υπόθεση του Αμερικανού γκαρντ βρίσκεται στο τελικό στάδιο για το deal.

Το φετινό καλοκαίρι η ΑΕΚ έχει κινηθεί δυναμικά και μεθοδικά στην αγορά, προχωρώντας σε κινήσεις που έχουν προκαλέσει αίσθηση. Τζόρνταν ΜακΡέι, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Μπεν ΜάκΛεμορ είναι οι τρεις παίκτες που στελεχώνουν τον κορμό των ξένων της νέας σεζόν.

Σε αυτούς αναμένεται να προστεθεί ένας παίκτης που γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και στο πρόσφατο παρελθόν αντιμετώπισε αρκετές φορές την Ένωση. Τόσο σε σειρές πλέι οφ στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στον θεσμό του Κυπέλλου, όπου αντιμετώπισε τους «κιτρινόμαυρους» στον τελικό του 2020.

Ο Λάνγκστον Χολ έπειτα από μια διετία στην Τουρκία, για λογαριασμό της Μπαχτσεσεχίρ, ετοιμάζεται για επιστροφή στην Ελλάδα, για χάρη της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως η υπόθεση βρίσκεται στην τελική ευθεία, ώστε ο 31χρονος πλέι μέικερ να φορέσει τα κιτρινόμαυρα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με την επικείμενη προσθήκη του πρώην άσου του Προμηθέα και του Ερυθρού Αστέρα η ΑΕΚ ολοκληρώνει την τριάδα των πλέι μέικερ για τη νέα σεζόν, καθώς ο Χολ θα πλαισιώνει τους Φλιώνη και Καράμπελα. Την ίδια ώρα οι «κιτρινόμαυροι» ρίχνουν το βάρος στην ενίσχυση της φροντ λάιν, εστιάζοντας σε περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στη θέση 5.

Τις τελευταίες μέρες έχουν προταθεί περιπτώσεις ψηλών με εμπειρία στα ευρωπαϊκά παρκέ, ωστόσο κάθε μία από αυτές περνάει από «σκανάρισμα» με την ΑΕΚ να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά της ακόμα όσον αφορά τον τομέα των ψηλών, εκεί όπου έχει τους Κουζμίνσκας, Κουζέλογλου και Χατζηδάκη αυτή τη στιγμή.