Το... τρίποντο μήνυμα του BCL στον ΜάκΛεμορ για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ (pic)

Μπεν ΜάκΛεμορ

Το... τρίποντο μήνυμα του BCL στον ΜάκΛεμορ για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ (pic)

Χρήστος Τσάλτας 18:39 - 08.08.2023

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ και το BCL φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα στον Αμερικανό γκαρντ, ενημερώνοντάς τον για τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα σε μια σεζόν στη διοργάνωση.

Η μεταγραφή του Μπεν ΜάκΛεμορ στην ΑΕΚ προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Ο Αμερικανός γκαρντ για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά παρκέ, για χάρη της Ένωσης με την οποία έφτασε σε συμφωνία για συμβόλαιο ενός έτους.

Ο 30χρονος άσος έπειτα από 9 χρόνια στο ΝΒΑ, όπου μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Σακραμέντο Κινγκς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Λος Αντζελες Λέικερς, θα μετακομίσει στην Αθήνα για να μπει στη... μηχανή της ομάδας του Ζοάν Πλάθα και να αποτελέσει ένα από τα πιο μεγάλα «όπλα» στο πλάνο του Ισπανού προπονητή.

Με τον χαρισματικό άσο η περιφερειακή γραμμή της ΑΕΚ δυναμώνει σημαντικά και το BCL δεν παρέλειψε να σταθεί στη μεγάλη κίνηση της κατόχου του τίτλου το 2018. Με το μήνυμα «Ben Time» υποδέχτηκε τη μεταγραφή, ενώ ταυτόχρονα προχώρησε και σε μια ενημέρωση.

Ποια ήταν αυτή; Πως «το ρεκόρ περισσότερων εύστοχων σουτ τριών πόντων σε μια σεζόν είναι 64. Απλά το αναφέρουμε»«, όπως έγραψε χαρακτηριστικά η διοργάνωση της FIBA. Η οποία με αυτό το μήνυμα θέτει έναν ξεκάθαρο στόχο στον 30χρονο γκαρντ για να καταγράψει νέο ρεκόρ σε αύστοχα τρίποντα.

Θα τα καταφέρει; Είναι ξεκάθαρα στο χέρι του, ωστόσο με το... καλημέρα το BCL θέτει τον πήχη ψηλά για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του.