Το πρώτο... κιτρινόμαυρο μήνυμα του ΜάκΛεμορ: «Ενθουσιασμένος που έρχομαι στην ΑΕΚ. Go Yellow Queen»

Το πρώτο... κιτρινόμαυρο μήνυμα του ΜάκΛεμορ: «Ενθουσιασμένος που έρχομαι στην ΑΕΚ. Go Yellow Queen»

Χρήστος Τσάλτας 19:46 - 07.08.2023

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης της ΑΕΚ, δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και στάθηκε στην ξεχωριστή σεζόν της Ένωσης.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Μπεν ΜάκΛεμορ στην Ελλάδα, για χάρη της ΑΕΚ. Η Ένωση έπειτα από συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να κάνει δικό της τον 30χρονο γκαρντ και να βάλει στη μηχανή της έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου, που μετράει πάνω από 550 παιχνίδια στο ΝΒΑ.

Ο απόφοιτος του Κάνσας έστειλε το δικό του μήνυμα ως παίκτης της ΑΕΚ, τονίζοντας πως ανυπομονεί να βρεθεί στην Αθήνα και να πιάσει δουλειά με τη νέα του ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ιστορικό χαρακτήρα της σεζόν που έρχεται, καθώς φέτος θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Στο μήνυμά του ο Αμερικανός άσος αναφέρει: «Ανυπομονώ για αυτή την καταπληκτική ευκαιρία να αγωνιστώ σ' ένα τόσο ιστορικό σωματείο. Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μια ιδιαίτερη περίοδο για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της. Είμαι έτοιμος να στρωθώ στη δουλειά. Go Yellow Queen».

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο ΜάκΛεμορ θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να παίξει στην Ευρώπη, με την Ένωση να είναι η ομάδα που του δίνει αυτή τη δυνατότητα, έχοντας ηγετικό ρόλο στο πλευρό του Τζόρνταν ΜακΡέι, με τους δύο παίκτες να συνθέτουν ένα πολύ ισχυρό δίδυμο στην περιφέρεια.

Μπεν ΜάκΛεμορ-Τζόρνταν ΜακΡέι: Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και οι δύο μαζί «απογειώνουν» την ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:55 - 07.08.2023

Μπεν ΜάκΛεμορ-Τζόρνταν ΜακΡέι: Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και οι δύο μαζί «απογειώνουν» την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι πραγματοποίησε δύο σπουδαίες μεταγραφές, με τους Μπεν ΜάκΛεμορ και Τζόρνταν ΜακΡέι να φοράνε τα κιτρινόμαυρα. Το Sportal παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο οι δύο παίκτες θα μοιράζονται το παρκέ, αλλάζοντας τις ισορροπίες για την Ένωση.