Προχωράει για να κλείσει τον Λάνγκστον Χολ η ΑΕΚ

Λάνγκστον Χολ

i

@Photo by Esra Bilgin/Anadolu Agency via Getty Images

Προχωράει για να κλείσει τον Λάνγκστον Χολ η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 23:42 - 06.08.2023

Μεταγραφικό ντεμαράζ από την ΑΕΚ, που πατάει γκάζι και στοχεύει στο να τελειώσει άμεσα την υπόθεση του Λάνγκστον Χολ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal.

Τον Λάνγκστον Χολ περίμεναν άπαντες να ανακοινωθεί, ο Μπεν ΜάκΛεμορ προέκυψε για την ΑΕΚ. Η Ένωση ολοκλήρωσε μια τεράστια μεταγραφή, με την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος θα μπει στη μηχανή του Ζοάν Πλάθα, έπειτα από 9 χρόνια εμπειρίας στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, το ΝΒΑ.

Ο 30χρονος άσος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη, με την Ένωση να του δίνει τη δυνατότητα να πάρει τις πρώτες παραστάσεις του στα ευρωπαϊκά παρκέ. Τόσο μέσω της Basket League, όσο και μέσα από την παρουσία του στο BCL.

Το deal με τον ΜάκΛεμορ ήρθε απρόσμενα και χωρίς να έχει διαρρεύσει το παραμικρό. Έτσι εύλογα γεννήθηκε η απορία στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, τι συμβαίνει με τον Λάνγκστον Χολ.

Με τον Αμερικανό πλέι μέικερ η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή. Η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς έχει διαπιστωθεί ταύτιση απόψεων, ενώ και ο ίδιος ο 31χρονος πλέι μέικερ βλέπει κάτι παραπάνω από θετικά την προοπτική της Ένωσης. Το γεγονός πως γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, ενω έχει περάσει 4 χρόνια καριέρας στη χώρα μας παίζει ρόλο.

Στην ΑΕΚ υπάρχει η αισιοδοξία πως το θέμα Χολ θα τελείωσει τις επόμενες μέρες. Για το λόγο αυτό άλλωστε στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να «τρέξουν» τα μεταγραφικά ζητήματα τις επόμενες μέρες, έχοντας παράλληλα στραμμένες τις κεραίες στην αγορά και για την απόκτηση ψηλού.

Με βάση το πλάνο που καταρτίθηκε από τις αρχές καλοκαιριού, όταν και ανέλαβε τα ηνία ο Ζοάν Πλάθα, στην Ένωση θέλουν να πάνε στην απόκτηση 7 ξένων παικτών. Έχουν ήδη αποκτηθεί 3, την ίδια ώρα που η υπόθεση Χολ βρίσκεται σε καλό δρόμο. Παράλληλα, αναμένεται να αποκτηθεί και ένας ακόμα Έλλληνας παίκτης, που αναμένεται να έχει συμπληρωματικό ρόλο στο ρότστερ και να αγωνίζεται στις θέσεις 3-4, δίνοντας πλήρη μορφή στο ρόστερ της νέας σεζόν.