Ο ΜακΡέι «λιώνει» στη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν στην ΑΕΚ (pic)

Τζόρνταν ΜακΡέι

Ο ΜακΡέι «λιώνει» στη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν στην ΑΕΚ (pic)

Χρήστος Τσάλτας 08:15 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:19 - 28.07.2023

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι αναμένεται να είναι ένας από τους ηγέτες της νέας ΑΕΚ, με τον Αμερικανό σκόρερ να δουλεύει ακατάπαυστα ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος τη νέα σεζόν.

Η νέα σεζόν αναμένεται να έχει πολλές και μεγάλες προκλήσεις για την ΑΕΚ. Η Ένωση θέλει να πρωταγωνιστήσει, με τον Ζοάν Πλάθα στην άκρη του πάγκου της και με παίκτες από το πάνω ράφι της Ευρώπης.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Τζόρνταν ΜακΡέι, ο οποίος έπειτα από μια άκρως παραγωγική σεζόν με τη φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ, μετακομίζει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ένωσης. Μια από τις πιο ηχηρές κινήσεις του καλοκαιριού, από τους «κιτρινόμαυρους», που δείχνουν πως θέτουν ψηλά τον πήχη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ να απέχει λιγότερο από 1 μήνα, ο Αμερικανός άσος φροντίζει να μένει «ζεστός», λίγο πριν από τις πρώτες προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες στο κλειστό των Λιοσίων. Ο 32χρονος άσος βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα τόσο στο γυμναστήριο, όσο και στο γήπεδο.

Όσοι τον γνωρίζουν και παρακολουθούν την πορεία του έχουν να λένε για έναν παίκτη που δουλεύει σε πολύ υψηλούς ρυθμούς και πάντα έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Δεν επαναπαύεται στα κεκτημένα, αλλά φροντίζει να δουλεύει ακόμα πιο σκληρά για να γίνεται διαρκώς καλύτερος.

Αυτό φροντίζει να κάνει και τώρα, καθώς περνάει αρκετές ώρες στο γήπεδο, κρατώντας την φόρμα του σε πολύ καλά επίπεδα. Την ερχόμενη σεζόν άλλωστε οι προκλήσεις θα είναι πολλές, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ΑΕΚ και έτσι άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο περιμένουν πολλά από τον χαρισματικό άσο, που αναμένεται να «κουβαλήσει» την ομάδα επιθετικά.

Από τις πρώτες δηλώσεις του ο ΜακΡέι είχε θέσει τον πήχη ψηλά για τη νέα σεζόν στην Ένωση. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έγινα μέλος ενός ιστορικού συλλόγου. Μετρώ αντίστροφα για να έρθω Αθήνα και να ξεκινήσω τη δουλειά. Είναι τιμή μου που έρχομαι σε μια περίοδο όπου η ΑΕΚ θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής της. Ελπίζω να δημιουργήσουμε καλές αναμνήσεις στους οπαδούς μας», ήταν τα λόγια του.