Με κόσμο η ΑΕΚ στο BCL της νέας σεζόν
i

© Intime

Με κόσμο η ΑΕΚ στο BCL της νέας σεζόν

Χρήστος Τσάλτας 13:02 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 24.07.2023

Η ΑΕΚ προσέφυγε στο CAS και δικαιώθηκε,καθώς το BCL μείωσε την ποινή της κακ έτσι θα έχει κόσμο και στα παιχνίδια της διοργάνωσης της FIBA.

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη έγινε γνωστή το μεσημέρι της Δευτέρας (24/7) καθώς το CAS επιτρέπει στην ΑΕΚ να έχει κόσμο και στα εντός έδρας παιχνίδια της στο BCL, μειώνοντας την εξοντωτική ποινή της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, μόνο το 20% του γηπέδου θα είναι ανοιχτό και μόνο για κατόχους διάρκειας, που θα είναι και ονομαστικά. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι συγκεκριμενοι οι φίλαθλοι που θα μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο, σε μια κίνηση με μεγάλη σημασία καθώς η Ένωση θα έχει ένα μέρος του κόσμου της στο πλευρό της και στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Οι αποφάσεις του CAS για την προσφυγή που κατέθεσε η ΑΕΚ:

Μετά την προσφυγή της AEK BC στο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) για όσα συνέβησαν στον προημιτελικό αγώνα ΑΕΚ – Χάποελ Iερουσαλήμ στις 12 Απριλίου 2023,η ποινή που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ BC με ισχύ για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 είναι η εξής:

1) Επιβάλλεται στην ΑΕΚ BC ποινή, που συνεπάγεται με κλείσιμο του 80% της έδρας της (Ano Liosia Olympic Hall).

2) Για τους αγώνες του BCL, η ΑΕΚ BC θα έχει το δικαίωμα να διαθέτει ΜΟΝΟ ονομαστικά Εισιτήρια Διαρκείας.

3) Η πρόσβαση στους χώρους και το γήπεδο της ΑΕΚ BC κατά τη διάρκεια των αγώνων BCL θα επιτρέπεται μόνο σε κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας, σε έγκυρα και ονομαστικά, διαπιστευμένους αξιωματούχους του BCL, στελέχη και προσωπικό της ΑΕΚ BC, τηλεοπτικό προσωπικό/σχολιαστές, εκπροσώπους ΜΜΕ, αλλά και σε όλους τους υπαλλήλους και τους προμηθευτές υπηρεσιών, που είναι απαραίτητοι για την οργάνωση του αγώνα.

4) Η ΑΕΚ BC θα πρέπει να λάβει μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει την είσοδο στο γήπεδο, σε οιονδήποτε δεν έχει εισιτήριο Διαρκείας και να μεριμνήσει έτσι ώστε όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι να βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 300 μέτρων, από την πρόσβαση στο γήπεδο.

5) Η ΑΕΚ BC δεν έχει το δικαίωμα να προμηθεύσει εισιτήρια σε φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Άλεξ Πέρες η ΑΕΚ για τη θέση του πλέι μέικερ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:00 - 24.07.2023

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Άλεξ Πέρες η ΑΕΚ για τη θέση του πλέι μέικερ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση παικτών που θα την ανεβάσουν επίπεδο τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η Ένωση έχει ξεκινήσει κύκλο επαφών με τον Άλεξ Πέρες, που την περασμένη σεζόν έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Τουρκία.

6) Η ΑΕΚ BC δεν θα έχει το δικαίωμα να αγοράζει εισιτήρια για φιλάθλους της για τους εκτός έδρας αγώνες της.

7) Επιπλέον, επιβάλλεται στην ΑΕΚ ΒC πειθαρχικό πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.