Κλείνει τον Άλεξ Πέρες η ΑΕΚ

Κλείνει τον Άλεξ Πέρες η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 17:08 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 26.07.2023

Ο Αλεξ Πέρες βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ, καθώς οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο παίκτης προβάρει τα κιτρινόμαυρα, με το deal να βρίσκεται στο τελικό στάδιο. 

Έτοιμη για το τρίτο χτύπημα στον τομέα των ξένων είναι η ΑΕΚ. Μετς τους Τζορνταν ΜακΡέι και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, η Ένωση αναμένεται να βάλει στη μηχανή της έναν ακόμα παίκτη με σημαντικό έμπειρα στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης. Ο παίκτης αυτός έχει ξεχωρίσει και είναι ο Άλεξ Πέρες, που τις τελευταίες μέρες είχε τοποθετηθεί στην κορυφή της λίστας του Ζοάν Πλάθα για την ενίσχυση της θέσης 1.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ

Ο Μεξικανός πλέι μέικερ έρχεται από εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία με την Κόνιασπορ, όντας ο κορυφαίος πασέρ του πρωταθλήματος με 7,5 τελικές πάσες κατά μέσο όρο. Η ικανότητά του στο «διάβασμα» του παιχνιδιού, καθώς και το decision making υπό καταστάσεις πίεσης, αλλά και η εμπειρία στα ευρωπαϊκά παρκέ ήταν τρεις σημαντικοί λόγοι για τους οποίους ο Πλάθα ξεχώρισε την δική του περίπτωση.

Η ΑΕΚ, για το λόγο αυτό όχι απλά «έτρεξε» τις διαδικασίες, αλλά φρόντισε να προχωρήσει την υπόθεση σε πολύ μεγάλο βαθμό. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Αυτό γιατί έπειτα από τις συζητήσεις που είχε με τον Πλάθα πείστηκε για το πλάνο του Ισπανού προπονητή, αλλά και για τον ρόλο του εντός της ομάδας, ο οποίος αναμένεται να είναι σημαντικός τη νέα σεζόν.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο για να υπάρξει deal. Οι επαφές έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο, ο παίκτης έχει πειστεί με όσα έχει ακούσει από την ομάδα, ενώ και η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη το πόσο επιθυμεί να τον κάνει δικό της. Έτσι, τις επόμενες μέρες, αν όχι και ώρες, το deal αναμένεται να κλείσει με happy end και τον Μεξικανό γκαρντ να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν.