Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων στην ΑΕΚ

Ζοάν Πλάθα, Μάκης Αγγελόπουλος

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 22:45 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 29.07.2023

Στην ΑΕΚ η αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζεται, με τους ιθύνοντες την ομάδα να πατούν... γκάζι με την εβδομάδα που έρχεται να φέρνει μεταγραφικές εξελίξεις.

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ έντονο για την ΑΕΚ, η οποία μπαίνει σε μια σεζόν ιστορική, καθώς θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Για το λόγο αυτό ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να χτίσουν μια ομάδα δυνατή σε όλα τα επίπεδα, με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Στην παρούσα φάση έχουν φορέσει τα κιτρινόμαυρα δύο παίκτες, όσον αφορά τους ξένους. Πρόκειται για τους Τζόρνταν ΜακΡέι και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που αναμένεται να έχουν ηγετικό ρόλο στην προσπάθεια της νέας σεζόν. Την ίδια στιγμή οι ζυμώσεις εντός των τειχών είναι πολύ έντονες, με τους ιθύνοντες την ΑΕΚ να περνάνε από κόσκινο κάθε περίπτωση, πριν φτάσουν σε deal. Σκοπός είναι να μην υπάρξει λάθος στην επιλογή παίκτη και τόσο ο Ζοάν Πλάθα, όσο και οι συνεργάτες του να είναι 100% σίγουροι για τις επιλογές τους.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι έντονες. Διότι στο στρατόπεδο της ΑΕΚ «δουλεύουν» περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ, τόσο στην περιφέρεια, όσο και στην φροντ λάιν και προσεχώς αναμένονται ανακοινώσεις. Στην παρούσα φάση στην Ένωση κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, την ώρα που ξεχωρίζουν περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, ώστε να αναβαθμίσουν το υπάρχον υλικό σε όλα τα επίπεδα.

Παράλληλα, πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι και η απόκτηση ενός ακόμα -τουλάχιστον- Έλληνα παίκτη, για να ενισχύσει τον υπάρχοντα κορμό δίπλα στους Φλιώνη, Καράμπελα, Νετζήπογλου, Χατζηδάκη και Κουζέλογλου.

Tags: