Προανήγγειλε την μεταγραφή Χολ η ΑΕΚ

Λάνγκστολ Χολ

i

FIBA Europe Cup

Προανήγγειλε την μεταγραφή Χολ η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 17:55 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 06.08.2023

Η ΑΕΚ κινείται σε ρυθμό μεταγραφών με την Ένωση να προαναγγέλλει τη μεταγραφή του Λάνγκστον Χολ.

Ο Λάνγκστον Χολ θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ την ερχόμενη σεζόν με την Ένωση να ενισχύει την περιφέρεια με έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρισκόταν σε διαδικασία επαφών με την Ένωση και το deal δεν άργησε να κλείσει. Κάτι που έδειξε και η ΑΕΚ μέσα από τα social media παραγγέλλοντας τη μεταγραφή του άλλοτε άσου του Προμηθέα και του Κολοσσού Ρόδου.

Με την κίνηση αυτή η ΑΕΚ επί της ουσίας έκανε γνωστό το τρίτο μεταγραφικό της απόκτημα στις θέσεις των ξένων, μετά τον Τζόρνταν ΜακΡέι και τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με τον Χολ να είναι ο πλέι μέικερ που αναζητούσε ο Ζοάν Πλάθα το τελευταίο διάστημα για την οργάνωση του παιχνιδιού, αλλά και την πίεση στον αντίπαλο αλλά και πάνω στη μπάλα αντίστοιχα.

Το γεγονός πως διαθέτει εμπειρία από Basket League, αλλά και από Ευρώπη, γενικότερα, έκανε ακόμα πιο... ελκυστική την υπόθεσή του, με την ΑΕΚ να αποκτά έναν παίκτη που μπορεί να «διαβάσει» σωστά το παιχνίδι και να επηρεάσει την ροή ενός αγώνα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Επιπλέον, η Ένωση γεμίζει ακόμα περισσότερο την περιφέρειά της, καθώς δίπλα στους Φλιώνη, ΜακΡέι, Νετζήπογλου, Καράμπελα προσθέτει έναν γκαρντ πρώτης γραμμής όπως ο Λάνγκστον Χολ, που μπορεί να έχει two-way συνεισφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη.