Η πρόκληση για τον Άρη με την επιστροφή σε δυο εκτός έδρας «μάχες»!
i

©InTime

Η πρόκληση για τον Άρη με την επιστροφή σε δυο εκτός έδρας «μάχες»!

Γιάννης Πάλλας 16:22 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 26.02.2024

Ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει να δει τον βαθμό αντίδρασης των παικτών του στα δυο εκτός έδρας παιχνίδια με τον Προμηθέα και την Προμετέι

Πρώτη φορά από τον περασμένο Οκτώβριο ο Άρης έχει αφήσει στην άκρη τις διπλές εβδομαδιαίες υποχρεώσεις του στην Stoiximan Basket League και το Eurocup και δουλεύει για την επιστροοφή στην... δράση.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες του θέλουν να προετοιμάσουν πνευματικά και σωματικά τους παίκτες τους για τη συνέχεια των απαιτητικών υποχρεώσεων τους, καθώς για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν καλούνται να διαχειριστούν δυο εβδομάδες χωρίς αγώνες.

Κι επειδή δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης, καθώς μιλάμε για την επάνοδο με δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια (με τον Προμηθέα στην Πάτρα για το πρωτάθλημα και με την Προμετέι στη Ρίγα για το Eurocup) ο Καστρίτης θέλει να είναι άπαντες σε εγρήγορση.

Βέβαια, τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς εκτός του Ρομπέρτο Γκάλινατ που παραμένει στα... πιτς, εκτός «μάχης» βρίσκεται ο Γιώργος Φίλλιος αλλά και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Για τον τελευταίο καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Προμηθέα.

Δεν είναι κάτι σίγουρο ακόμη, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς.

Από τη Δευτέρα (26/2) οι «κίτρινοι» ανεβάζουν στροφές και είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν πολύ στα σημεία που απαιτείται να γίνουν διορθώσεις, ώστε να ανταποκριθεί ο Άρης με επιτυχία στη διπλή αποστολή εκτός έδρας με τον Προμηθέα και την Προμετέι.

Στο μεταξύ, στην τελεική ευθεία μπαίνουν οι δηλώσεις συμμετοχής στο τσάρτερ της ομάδας για την Ρίγα και τον αγώνα με την Προμετέι για το Eurocup.