Άντιτς για Ομπράντοβιτς: «Είναι ο καλύτερός σου φίλος για 22 ώρες, τις υπόλοιπες δύο σου ρουφάει την ψυχή»

Πέρο Άντιτς

i

© EuroLeague Basketball

Άντιτς για Ομπράντοβιτς: «Είναι ο καλύτερός σου φίλος για 22 ώρες, τις υπόλοιπες δύο σου ρουφάει την ψυχή»

Ο Πέρο Άντιτς μίλησε σε συνέντευξή του για τη σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, με τους οποίους συνεργάστηκε σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό.

Ο Πέρο Άντιτς συνεργάστηκε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Φενέρμπαχτσε (2015-17) και κατέκτησαν μαζί την Euroleague το 2017. Ο Σέρβος πρώην σέντερ του Ολυμπιακού (2011-13) μίλησε στη «mondo» για τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενώ αναφέρθηκε και στον εκλιπόντα Ντούσαν Ίβκοβιτς, με τον οποίο κατέκτησε επίσης μία φορά την Euroleague (2012).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέρο Άντιτς:

«Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερός σου φίλος για 22 ώρες, ενώ τις υπόλοιπες δύο που απομένουν σου ρουφάει την ψυχή. Εάν πει ‘αυτό είναι πίνακας’ τότε πρέπει να πεις ‘αυτό είναι πίνακας’. Εάν δεν το πεις τότε τρέχεις 80 γύρους και μετά επιστρέφεις να δεις εάν θα μπορείς να το πεις. Ενώ δούλευες μαζί του, μπορούσες να του πας κόντρα αν ήθελες, μόνο που στο τέλος της ημέρας ήσουν εσύ ο χαμένος. Διδάσκει στους παίκτες πειθαρχία.

Ένας τέως παίκτης του Παναθηναϊκού και ένας νυν, είναι οι δύο καλύτεροι «κλέφτες» της EuroLeague
EUROLEAGUE

14:14 - 25.02.2024

Ένας τέως παίκτης του Παναθηναϊκού και ένας νυν, είναι οι δύο καλύτεροι «κλέφτες» της EuroLeague

Ο Πάρις Λι της Βιλερμπάν, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού, είναι το Νο 1 της στατιστικής λίστας με τους καλύτερους στα κλεψίματα σε ολόκληρη την EuroLeague, ενώ ο... αντικαταστάτης του, Τζέριαν Γκραντ, τον ακολουθεί από κοντά...

Είχα την ευκαιρία να αποδείξω τι είμαι ικανός να κάνω στο Ευρωμπάσκετ του 2011. Τότε ένας απ’ τους μεγαλύτερους προπονητές στην ιστορία του μπάσκετ, ο Ντούντα Ίβκοβιτς, με κάλεσε στην ομάδα. Ο Ίβκοβιτς ήταν ένας προπονητής που έδινε κίνητρο στον άλλον. Ο Ζέλικο (σ.σ. Ομπράντοβιτς) δουλεύει και σκέφτεται πολύ. Σκέφτεται την επόμενη κίνηση. Έχει εννέα Ευρωλίγκες αλλά ακόμη και τώρα μένει ξύπνιος μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, παρακολουθώντας ΝΒΑ και δουλεύοντας με τις ώρες. Όλοι έχουν ορισμένες αρχές και δεισιδαιμονίες».