Κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις ο Παπαγιάννης - Προπονήθηκαν οι διεθνείς πριν το ματς με την Ολλανδία

Κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις ο Παπαγιάννης - Προπονήθηκαν οι διεθνείς πριν το ματς με την Ολλανδία

Γιώργος Γαβριλάκης 14:07 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 26.02.2024

Το πρωί της Δευτέρας (26/2) η Εθνική Ανδρών προπονήθηκε στην Χάγη, εκεί όπου το βράδυ της ίδιας μέρας (20:30, ΕΡΤ3, Novasports 4) θα αντιμετωπίσουν την Ολλανδία για το δεύτερο ματς των προκριματικών του Eurobasket 2025.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ για τον δεύτερο αγώνα των προκριματικών του EuroBasket 2025, η εθνική ομάδα των Ανδρών, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη προπονήθηκε στη Χάγη και δόθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό οι τελικές κατευθύνσεις για το ματς με την Ολλανδία (26/2, 20:30, ΕΡΤ3, Novasports 4).

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή, δείχνει πως έχει ξεπεράσει (όπως αναμενόταν) πλήρως το μυικό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις μέρες που ακολούθησαν, μετά τη νίκη επί της Τσεχίας στον πρώτο αγώνα.

Άρα, ο διεθνής σέντερ της Φενέρμπαχτσε, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικό κόντρα στους Ολλανδούς, ενώ να θυμίσουμε εκτός δράσης είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος ξεκουράζει το... πιεσμένο γόνατό του και οι Κώστας Παπανικολάου, Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Ουόκαπ.

Ο Ρούμπιο τραυματίστηκε κόντρα στο Βέλγιο
EUROBASKET

10:55 - 26.02.2024

Ο Ρούμπιο τραυματίστηκε κόντρα στο Βέλγιο

Η Ισπανία αντιμετώπισε το Βέλγιο (25/2, 18:30) για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025 και ο Ρίκι Ρούμπιο ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, με τον προπονητή του να τον προφυλάσσει στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη, ενεργός βρίσκεται ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος θα είναι ο νατουραλιζέ (αντί του Ουόκαπ), αλλά και οι Μιχάλης Λούντζης, Λευτέρης Μαντζούκας. Το ίδιο και ο νεαρός Βαγγέλης Ζούγρης του Περιστερίου, ο οποίος (όπως και ο Μήτρου-Λονγκ του Ολυμπιακού) θα κάνει το ντεμπούτο του με την «μεγάλη» εθνική.