H δωδεκάδα της Εθνικής για το ματς με την Ολλανδία - Μέσα ο Παπαγιάννης και ντεμπούτο για δύο διεθνείς

H δωδεκάδα της Εθνικής για το ματς με την Ολλανδία - Μέσα ο Παπαγιάννης και ντεμπούτο για δύο διεθνείς

Γιώργος Γαβριλάκης 14:40 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 25.02.2024

Με τον Γιώργος Παπαγιάννη στη διάθεση του κόουτς Βασίλη Σπανούλη, αλλά και τους Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Βαγγέλη Ζούγρη να ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους με το εθνόσημο της ομάδας των Ανδρών, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει (26/2, 20:30) την Ολλανδία.

Στο πρώτο ματς των προκριματικών του EuroBasket 2025, στη νίκη επί της Τσεχίας, o Γιώργος Παπαγιάννης δεν είχε αγωνιστεί εξαιτίας ενός μυϊκού προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε.

Στο δεύτερο ματς της Ελλάδας όμως, ο διεθνής σέντερ της Φενέρμπαχτσε, ακολούθησε την αποστολή στη Χάγη, εκεί όπου το βράδυ της Δευτέρας (26/2, 20:30, ΕΡΤ 3, Novasports 4) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Ολλανδία και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από τον κόουτς Βασίλη Σπανούλη.

Όπως το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Βαγγέλη Ζούγρη. Κι όταν οι δυο τους μπουν στο παρκέ, τότε θα πάρουν ταυτόχρονα και το βάπτισμα του πυρός με την Εθνική Ανδρών. Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ του Ολυμπιακού, πήρε γι' αυτή την αναμέτρηση τη θέση του νατουραλιζέ, που κατά πρώτο λόγο ανήκει στον Τομας Ουόκαπ, ενώ ο νεαρός σέντερ του Περιστερίου, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στις «μικρές» εθνικές, τώρα είναι έτοιμος και για τις... μεγάλες.

Μήτρου - Λονγκ: «Είμαι ενθουσιασμένος! Τιμή και περηφάνια που φοράω τα χρώματα της Εθνικής»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

14:26 - 25.02.2024

Μήτρου - Λονγκ: «Είμαι ενθουσιασμένος! Τιμή και περηφάνια που φοράω τα χρώματα της Εθνικής»

Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ του Ολυμπιακού, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με την εθνική Ελλάδας και κυρίως «είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό. Είναι τιμή μου και είμαι περήφανος που φοράω αυτή τη φανέλα».

Πέραν του Ουόκαπ πάντως, ο ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής και τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Ντίνο Μήτογλου και Κώστα Παπανικολάου, ενώ πέραν τω τριών προαναφερθέντων της δωδεκάδας, οι υπόλοιποι που την απαρτίζουν είναι οι Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μαντζούκας, και Μιχάλης Λούντζης.