Ο Βασίλης Τολιόπουλος απαντά στο Sportal για το μέλλον του και αν θα τον βρει σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:40 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 25.02.2024

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στην κάμερα του Sportal για το μέλλον του, τον Άρη, το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική, εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη του για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι το όνομα των ημερών, καθώς ο ηγέτης του Άρη εντυπωσιάζει με την απόδοσή του και κέρδισε επάξια την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας.

Μετά το παιχνίδι απέναντι στην Τσεχία, στο οποίο η Ελλάδα πήρε τη νίκη με 72-64 και ξεκίνησε ιδανικά την παρουσία της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στην κάμερα του Sportal, με τον διεθνή γκαρντ να τονίζει αρχικά πως «Κάναμε μια πάρα πολύ καλή νίκη με μια αξιόλογη ομάδα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό. δείξαμε ότι είμαστε πολύ σκληροί σαν ομάδα, ακόμη κι αν στην επίθεση δεν πήγε πολύ καλά και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη», ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον Βασίλη Σπανούλη.

«Εννοείται πως είναι ο αγαπημένος μου. Δεν θα αλλάξει αυτό. αυτά θα υπάρχουν», τόνισε.

Όσον αφορά το ότι έπαιξε ως γηπεδούχος στο ΣΕΦ για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, δήλωσε ότι «Ήταν πολύ όμορφο που γύρισα εδώ. Πάρα πολύς κόσμος, τρομερή ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι μας πήγε καλά, κερδίσαμε, οπότε ήταν όλα σούπερ».

Οι εμφανίσεις του την φετινή σεζόν έχουν... τρελάνει τη μπασκετική Ελλάδα και τον έφτασαν και πάλι στην Εθνική, με τον «Τολιό» να αναφέρει σχετικά με την κλήση του ότι «Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ. Χαίρομαι που το κατάφερα με τις εμφανίσεις μου και ελπίζω να βρίσκομαι συνέχεια στις κλήσεις».

Βασίλης Τολιόπουλος

Το μέλλον του Βασίλη Τολιόπουλου είναι ένα μεγάλο μυστήριο, που οπαδοί του Άρη, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, καίγονται να μάθουν. Ο διεθνής γκαρντ όμως ακόμα δεν έχει πάρει κάποια απόφαση. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είναι ακόμα τέλη Φλεβάρη. Θέλω να τελειώσω με την ομάδα μου τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται και γενικά πάω μέρα με τη μέρα. Τώρα βρίσκομαι στην Εθνική. Να κερδίσουμε και την Δευτέρα και το βλέπουμε», ήταν τα λόγια του, ενώ πρόσθεσε:

«Στον Άρη περνάω πολύ καλά. Είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα που με βοήθησε να κάνω το στεπ απ. Περνάω πάρα πολύ ωραία εκεί. Οι εμπειρίες μου είναι εξαιρετικές με όλους τους ανθρώπους του Άρη. Όπως είπα και πριν θα περιμένουμε να τελειώσουν αυτοί οι 2-3 μήνες και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Τέλος, ο Βασίλης Τολιόπουλος είπε: «Δεν έχουμε μιλήσει για την Ολλανδία. Έχουμε επικεντρωθεί φουλ στην Τσεχία. Αύριο θα δούμε το βίντεο στην προπόνηση και θα αναλύσουμε την ομάδα».